El frontó de Vilafranca acull la Supercopa de Frontennis Castelló 2013

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 21 de setembre de 2012 .
Etiquetes: ,

L’equip de l’Alcalatén ‘A’ de l’Alcora, es proclamava campió aquest passat dissabte a Vilafranca de la Supercopa de Frontennis Castelló 2013, superant al Vilafranca ‘A’ per un clar 0-3. El Frontó Municipal de Vilafranca va ser l’escenari d’una gran fita històrica d’aquest esport al municipi, ja que el conjunt local (campió de lliga a la Divisió d’Honor), rebia la visita de l’Alcalatén ‘A’ (campió de la Copa ‘A’ de Castelló). El Club Frontennis Vilafranca sol·licitava a la Federació Valenciana de Pilota la disputa d’aquesta competició a la seua canxa, petició que era acceptada.

Per al Vilafranca ‘A’ aquest era el primer test de la temporada, una setmana abans de l’inici de la Lliga Territorial. Els vilafranquins jugaran a la màxima categoría del frontennis autonòmic després de proclamar-se com a campions de la Divisió d’Honor la temporada passada. L’Alcalatén ‘A’, campió de Copa i quart classificat a la Lliga Territorial durant la passada campanya, partia com a clar favorit.

Per a la temporada 2013-2014 ha canviat el format de les partides i la nova distribució ja va ser aplicada a la Supercopa. Es disputen 3 partides, com venia sent habitual, però cada partida es distribueix en 3 sets de 15 punts. La parella que guanya dos dels sets aconsegueix guanyar la partida. L’Alcalatén s’imposaria per 0-3, guanyant tots els sets en joc a les diferents partides, demostrant el seu enorme potencial al Frontó de Vilafranca. Tota una exhibició la de l’equip alcorí.

El Vilafranca ‘A’ va plantar cara en la mesura de les seues possibilitats i sap que durant la temporada que comença el dissabte 28 de Setembre li esperen vesprades dures com aquesta. L’Alcalatén, amb jugadors amb molta experiència i qualitat s’imposaria clarament.

El dissabte 28 arranca la Lliga Territorial formada per 15 equips, només 3 dels quals son de la provincia de Castelló. L’Alcalatén, el Benicarló i el Vilafranca. L’equip vilafranquí debutarà a la provincia de València visitant a l’Albal. La resta dels rivals son el Eldense, Quart de Poblet, Manises, Guadassuar, Elx, Xeste, Canals, Valenciano Natación, Alcàntera de Xúquer, Incusa Silla i Portacoeli-Serra.

Més informació: |