El Campionat d’Aragó de Trial es reprèn a Casp amb molta presència matarranyenca

comarquesnord.cat . Casp . diumenge, 22 de setembre de 2013 .

Casp va acollir el diumenge 22 de setembre nova prova del Campionat d’Aragó de Trial amb una enorme presència de pilots. Més de 50 participants van competir a la primera prova després de l’estiu, en la qual també hi van córrer -sense repercutir a l’autonòmic- pilots arribats de Catalunya i del País Valencià. Prova exigent, amb set zones i 3 voltes, que va tindre gran protagonisme matarranyenc. Van córrer Sergio Puyo i David Millán en categoria TR1, Dani Moles i Mario Micolau a TR2, Alejandro Millán a TR3 i Raúl Guimerá, Ricard Mañá i Bautista Martí a TR4. El petit dels Millán va ser qui va traure millor resultat, acabant segon classificat a nivell general.

Sergio Puyo, secretari del Club Trial Matarranya, va concretar que “hem notat molt la parada de l’estiu i el retorn a la normalitat ha arribat amb moltes ganes de fer carreres. Això es va notar amb la participació de pilots, que va arribar a 52, amb la presència de corredors vinguts de Catalunya i València”. Cares noves, com les que va portar el Club Trial Matarranya amb Ricard Mañá i Bautista Martí, procedents de Batea. “Vam estar molts pilots del club. En van fallar un parell. Però la prova va ser un èxit i va fer goig tanta participació”. En la categoria reina va guanyar Marcel Justribó, del Segre, seguit d’Arnau Farré, del mateix club.

Pel que fa als interessos dels pilots del Matarranya, en categoria TR1 David Millán va acabar tercer empatat amb el segon, mentre que Sergio Puyo va acabar quart. De cara a les puntuacions, Millán va sumar la màxima victòria en TR1-Plus, mentre que Puyo va obtindre el segon millor resultat. En TR2, Dani Moles va acabar 5è (4at a l’autonòmic) i Mario Micolau va finalitzar 7è (5è a nivell aragonès). En TR3 va destacar el bon treball d’Alejandro Millán, que segons Puyo “ha treballat molt bé este estiu i ens pot donar bones alegries”. En TR4, Raúl Guimerá va acabar 6è a la general, mentre que Ricard Mañá va acabar 8è i Martí Bautista el 12è.

El secretari del Club Trial Matarranya es va mostrar content per la presència de pilots i pel treball mostrat pels corredors del territori. La pròxima parada de l’autonòmic serà en terres matarranyencs. Enguany, el Matarranya recuperarà prova del Campionat d’Aragó, que serà a Pena-roja el pròxim 13 d’octubre. “Sabem que és una data complicada, però estem molt lligats al calendari i el campionat no es pot desquadrar massa”. Los zones ja estan mirades i treballades, i Pena-roja pot ser un trial bastant exigent. Està el precedent del Campionat d’Aragó de Bike Trial, celebrat l’any passat a Pena-roja, una mica tocat pel mal temps però també per unes zones molt tècniques.