Els Ports FC prepara una nova temporada amb vuit equips

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 24 de setembre de 2013 .
Etiquetes:

Els Ports FC afronta amb ganes i empenta el que serà una nova temporada representant a la comarca en el futbol base. Serà la campanya 2013-2014 en la que destaca la disminució d’efectius en quant a jugadors, el que ha obligat a desfer l’equip dels més menuts, el prebenjamí, per lo que tindrà vuit conjunts, en contra dels nou que tenia la passada temporada. A pesar de la reducció de xiquets, hi han 105 joves que defendran els colors del club en dos conjunts benjamins, dos alevins, dos infantils, un cadet i el juvenil. Un altre punt complicat amb el que es troben des de la directiva dels Ports FC és poder trobar els entrenadors necessaris per dirigir als equips. Finalment, han pogut completar el planter. Pràcticament, la majoria repeteixen del passat any i d’altres ja havien estat altres temporades en el club. Els entrenadors dels conjunts benjamins seran Dani Aguilar en l’A i Alberto Vinyals al B; els alevins A seran entrenats per Jordi Monferrer i el B per Javi Yeste i Mihai Portiniche; l’infantil A tindrà com a entrenador a José Bordás i el B a Carlos Monferrer; Montxo Ibáñez repeteix amb els cadets i els juvenils també amb Manolo Guimerá que tindrà com ajudant a Dani Aguilar.

Entre les novetats més destacades estarà que la Fàbrica de Giner de Morella tornarà a ser una de les seus d’estos equips. La passada campanya, Els Ports FC no podria ni entrenar, ni jugar, en estos camps per l’abandonament del manteniment d’estes instal·lacions per part de la Fundació Blasco de Alagó. La resta de camps on jugaran seran els habituals a Cinctorres, Vilafranca i Forcall. Els juvenils tindran com a seu la Fàbrica; cadets i infantils A jugaran al Pla del MigUll, Infantils B a Vilafranca i benjamins i alevins alternaran Forcall i Vilafranca, així com també podrien jugar alguns partits a Morella.

La temporada començarà el 19 d’octubre per als equips que van des de la categoria benjamí fins la cadet. Mentre que este cap de setmana debutarà l’equip juvenil a Castelló que comptarà amb el handicap de tenir les fitxes quasi justes i tenir d’agafar jugadors del cadet. Estos dies, continua la pretemporada dels conjunts del club. A pesar de les dificultats, Els Ports FC espera amb il·lusió acabar el més dalt de les classificacions en les categories en les que competeix i la resposta de la gent de la comarca. La família del club d’aquesta forma torna a reunir a molta gent dels Ports entre jugadors, pares, entrenadors, directius o aficionats que faran que entre la tardor i la primavera tinguem molta activitat esportiva durant els caps de setmana.

Més informació: