A falta de tres mesos per al sorteig, ja hi ha números de la Loteria de Nadal que s’han esgotat

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 26 de setembre de 2013 .

A pesar de ser complicat que ens toque, any rere any juguem a la Loteria de Nadal. Queden més de dos mesos per al sorteig més important de l’any i les Administracions de Loteria no deixen de vendre dècims i participacions. La campanya de venda d’estos números de la sort va començar el dia 1 de juliol, però s’intensifica una vegada passen els mesos d’estiu. Encara que puga resultar sorprenent, alguns números comencen a esgotar-se.

Tal vegada siguen els turistes els que més compren dècims per a la loteria de Nadal quan estem a l’equador de la campanya. Aprofiten la seua estada a Morella per emportar-se un poc de sort amb ells. Als veïns els costa una mica més fer la compra.

Enguany, hi ha canvis en este esperat sorteig. I és que s’ha reduït el nombre de dècims de cada número. Per a este 2013 hi ha 250 dècims menys de cada número participant. La quantitat de premis a la qual s’opta amb este sorteig nadalenc és molta. Des

Ja hi ha números esgotats per al sorteig de nadal

Les vendes de dècims s’incrementen amb l’equador de la campanya
. SECCIÓ: Vídeos

 

d’un gran premi dotat amb 4 milions d’euros, fins a la pedrea o les terminacions.

La Loteria de Nadal arrossega molts compradors cada any. Entre ells, també hi ha qui intenta enganyar al loter aprofitant qualsevol distracció. Els bitllets falsos són molt habituals en estes temporades on la venda s’incrementa.

Des de gener d’enguany, també s’han introduït novetats pel que fa a la venda de loteria o a la participació en qualsevol aposta d’este tipus. Els menors de 18 anys no poden jugar si no van acompanyats dels seus pares o tutors.

El dia 22 de desembre, els somnis de molts espanyols tornaran a jugar a la loteria. La sort és la millor de les aliades, però no l’única. I si no, a esperar tidre, almenys, salut. Una salut que servirà de consol de molts en finalitzar el sorteig.