LA FALSA: “Si no vols Merkel…”

Joan Carles Marcobal . 29 de setembre de 2013 .

El passat diumenge es celebraven a Alemanya les eleccions per a triar la persona que ostentarà la presidència europea, la presidenta que manarà sobre tots els ciutadans/es de la Unió Europea ni que vulguen ni que no. Com a detall ens hagueren pogut deixar participar en les votacions a espanyols, grecs, portuguesos i irlandesos, per no dir també italians i francesos.

La ciutadania alemanya va votar cívicament i la gran banca va triar Àngela Merkel, candidata del CDU, per ocupar per tercera vegada la presidència amb seu a Berlín amb quasi bé la majoria absoluta. Els designis de la totpoderosa banca són, com els de Déu, inescrutables i també ha volgut que, com a Espanya, tots els partits de centre dreta que li puguen fer ombra al gran partit defensor de la moral i l’ordre per gràcia divina desapareguen de l’arc parlamentari. Enfront tindrà a l’SPD, que així mateix ha pujat en percentatge de vots, als verds i a l’esquerra alemanya que entre tots tres sí que tenen majoria absoluta però els socialdemòcrates no estan massa disposats a governar amb l’esquerra.

Sembla ser que, també com a Espanya, la banca i Déu han volgut que el progressisme estigue dividit. Serà un càstig de la Providència per la falta de fe de l’esquerra en les oligarquies celestial i econòmica que regeixen els destins de la humanitat. O potser Déu guia el seu poble per un camí de dificultats i llàgrimes cap a la Terra Promesa, d’ahi que els que més pateixen la crisi voten als que els apliquen les més dures retallades. Pel patiment fins a Déu.