El menjador del col·legi de Morella obri amb normalitat i amb 122 usuaris

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 1 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: , ,

El menjador escolar del col·legi de primària Verge de Vallivana començava este dimarts els seus torns amb total normalitat. Fins al moment, un total de 122 xiquets i xiquetes utilitzen este servei totalment consolidat que compta amb alta resposta. Un total de sis monitores i dos cuineres són les que fan possible que els més menuts tinguen en el centre morellà un menú d’allò més equilibrat.

Entre les cuineres, Marina Pitarch, que aplega este curs als seus 25 anys treballant en este menjador. El primer dia sempre és especial, principalment per als que debuten en este servei. Durant les hores del menjador, dividit en dos torns, hi han sis educadores que s’encarreguen de controlar que no hi hagi cap problema. Els més menuts del primer torn comencen a dinar a la una i mitja i pràcticament omplin tot l’espai del menjador. Es concentren alumnes d’infantil i dels primers cursos de primària. Són els que requereixen de més atenció, però es porten d’allò més bé i no fiquen massa problemes pels menús que es preparen. Tots van en el seu peto per embrutar-se el mínim possible. Tot seguit, sobre les dos, arriben els més grans.

Enguany, pràcticament hi han els mateixos usuaris a cada torn amb uns 60 a cadascun. Ha baixat lleugerament el nombre d’usuaris, també degut a la reducció de les beques. Tot i això, no es va témer per la continuïtat d’este servei. De nou l’empresa Cuinatur és l’encarregada d’organitzar el menú que elaboren les cuineres morellanes Marina i Elvira al mateix centre.

Els usuaris gaudeixen d’una sèrie de menús equilibrats prioritzant el peix a la carn. Bona part dels productes que utilitza Cuinatur són ecològics. El primer dia seria tota una festa que va culminar amb tots els menuts cantant per felicitar l’aniversari d’una companya.

Més informació: | |