El menjador de l’escola de Vilafranca obri, encara que amb retràs

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 3 d'octubre de 2013 .
Etiquetes:

El menjador de Vilafranca no va poder encetar curs el primer d’octubre com la resta de menjadors escolars de primària, però finalment, es podrà oferir el servei a partir d’aquest divendres. Així ho ha anunciat el Director del Col·legi d’Ensenyament Infantil i Primària Blasc d’Alagó, Fernando Izquierdo.

Una decisió que s’ha pres als darrers dies en funció de les informacions que facilitava la Conselleria d’Educació al voltant de les puntuacions per als alumnes becats i de les ajudes per als monitors. El menjador de Vilafranca necessita 50 persones diàriament per a que el servei puga ser viable.

Es comptarà amb 38 persones habitualment fixes i la resta es completa amb turnos rotatoris de la resta d’alumnat. El Consell Escolar va decidir esperar a l’hora de pendre una determinació final sobre el funcionament del servei i a que es pronunciara la Conselleria. El gran retard de la Conselleria en pronunciar-se ha fet que l’1 d’Octubre siga impossible posar en marxa el servei, que entrarà en funcionament el divendres 4.

Les previsions que s’havien fet des del Col·legi Públic Blasc d’Alagó de Vilafranca s’han complit finalment i la viabilitat del menjador és una realitat.

Més informació: