Beseit serà l’amfitriona de la Trobada de Corals de la Taula del Sénia

comarquesnord.cat . Beseit . divendres, 4 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: , ,

Beseit aplegarà este dissabte, a partir de les set de la tarde, la tercera Trobada de Corals de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, un concert on seran presents més de 200 artistes repartits en vuit corals arribades d’Alcanar, Benicarló, Freginals, Sant Carles de la Ràpita, La Sénia, Vinaròs -en pujaran dos- i Beseit com amfitriona. El concert serà a l’església de Sant Bartomeu a partir de les set, amb l’actuació de les corals per separat i algunes interpretacions posteriors de forma conjunta. Les corals vindran acompanyades d’un grup de cambra.

Margarita Celma és directora de la Coral de Beseit, poble amfitrió, i va explicar que “el públic que vingui es trobarà vuit corals, que no es veuen tots els dies, i també un grup de cambra”. A la primera trobada de la Taula del Sénia es va aplicar un format, “i cada coral interpretarà dos cançons per separat que poden ser ‘a capella’ o amb el grup de cambra”, va concretar Celma. I al final, “totes les corals juntes farem tres obres amb les que tancarem el concert. Hi haurà molta veu. I això fa molt de goig a les nostres terres, on acostumem a ser poca gent”.

La directora de la Coral de Beseit va reconèixer que “el fet de tindre vuit corals serà tot un honor”, i que tots podran viure del concert “perquè la música és un llenguatge universal”. A la vegada, des de la Mancomunitat de la Taula del Sénia van recordar que “el concert es gravarà”, de tal manera que “quedarà guardat com a registre i es passarà per la televisió”. El concert està previst per a les set de la tarde i tindrà una durada d’un parell d’hores. De cara al Pont de la Puríssima, la música coral reprendrà protagonisme al Matarranya amb la Trobada Comarcal prevista a Fórnols.

Més informació: | |