Portell completarà un projecte integral de proveïment d’aigua

comarquesnord.cat . Portell . divendres, 4 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Portell porta anys dedicant recursos per configurar un sistema que pugue assegurar l’abastament d’ aigua al municipi ia les granges i masos del terme municipal. L’alcalde de la localitat, Álvaro Ferrer, ha assenyalat que des del passat mes de juliol l’aigua arriba a les masies habitades i granges del terme municipal. D’aquesta manera ja no tenen problemes de proveïment.

Ara l’Ajuntament de Portell va a executar una actuació que permetrà la connexió automàtica entre tots els dipòsits i pous de la localitat.

D’aquesta manera el sistema permetrà regular íntegrament el l’abastament i la utilització d’un o altre dipòsit en funció del seu ompliment. A més es regularà l’aprofitament de les deus naturals i es determinarà automàticament quan és necessari extreure l’aigua dels pous. El consistori destinarà fons de compensació eòlica per a executar aquesta actuació.

Ferrer ha incidit que l’objectiu és garantir el subministrament per a la població, garantir especialment a l’estiu quan s’incrementa el nombre d’habitants i possibilitar que les activitats agropecuàries de la localitat tinguin el subministrament garantit.

Més informació: |