Calaceit recupere la senda de la victòria contra Híjar (3-2)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 6 d'octubre de 2013 .

Calaceit va firmar este cap de setmana la segona victòria d’esta temporada després de guanyar a Híjar per la mínima (3-2) en un partit que va tindre dos cares. A la primera part pràcticament no es va jugar a futbol. Híjar va eixir massa nerviós, jugant a donar pilotades i poc a futbol. Això va contagiar Calaceit, que no generava ocasions de perill en cap moment però que veia que el partit es podia traure. Els locals van buscar trenar jugades, però els primers 45 minuts van ser escassos de futbol. A la segona part tot va canviar i es van veure els cinc gols que acabarien suposant la victòria local. Tot i això, va ser l’equip visitant qui va obrir la llauna gràcies a un llançament de córner, que està sent un dels grans ‘handicaps’ del Calaceit esta temporada. El gol en contra va despertar Calaceit, que a partir d’eixe moment, i a falta de 35 minuts per a la fi del partit, va fer bon futbol. L’alegria d’Híjar no va durar gens, i l’empat de Calaceit va ser obra de Diego Timoneda només 2 minuts més tard. Joanet, per la seua part, va posar el (2-1) al minut 66 de partit. El gol de la tranquil·litat el va materialitzar Álvaro quan quedaven menys de 10 minuts per acabar el partit. Híjar va reduir distàncies al minut 89. Només fer el segon gol, l’àrbitre va assenyalar la fi del partit. Victòria importantíssima de Calaceit davant un rival directe que ajude a escalar posicions i a distanciar-se de la zona baixa. De cara al pròxim diumenge, primer derbi contra Cretense.

David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, va concretar que “va tocar patir una mica. Híjar és un rival que a vegades va bé i a vegades va mal. Però com hem recuperat molts efectius, confiàvem en les nostres possibilitats”. Insa va dir que “a la primera part va fer una mica de nosa el vent. I Híjar ens va contagiar del mal futbol i els primers 45 minuts van ser molt dolents”. A la segona part, els visitants es van avançar de córner, “que és la nostra lacra. La pilota parada ens està fent mal. Està sent el Taló d’Aquil·les de Calaceit”. Però encara així, “vèiem que podíem guanyar. En només 2 minuts vam fer l’empat. Pocs minuts després vam fer el segon. El tercer gol va arribar quan quedaven uns 10 minuts”. Els gols van estar molt repartits, i això és bona notícia. Com també la recuperació d’Álvaro. “Esperem que això els done confiança i aporten coses a l’equip”. De cara a la pròxima jornada, partit seriós que haurà d’afrontar la gent de Calaceit, ja que viurà el primer derbi d’esta temporada. Serà contra el Cretense en el marc de les Festes Patronals de Queretes. “Anirem a per totes. Esperem recuperar algun jugador més i tindre completades totes les línies. Queretes li voldrà donar una alegria a la seua afició. Natres intentarem evitar-la.”.

Amb esta victòria, Calaceit sume 7 punts de 12 disputats i es col·loque a la 8ena posició en solitari. La pròxima jornada, derbi contra el Cretense, que acostume a ser el derbi del Matarranya més disputat per a l’equip de Calaceit.