El Frontennis Vilafranca guanya a la Lliga Territorial

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 6 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

El Club Frontennis Vilafranca ‘A’, aconseguia la seua primera victòria a la Lliga Territorial, superant a l’Alcàntera de Xúquer per 2-1 al Frontó Municipal de Vilafranca. L’encontre, corresponent a la jornada 2 de la Lliga Territorial, suposava el debut a casa del conjunt vilafranquí que amb un gran recital a les dos primeres partides acabaria superant al seu rival. L’ambient al Frontó Municipal de Vilafranca va ser excepcional, amb les grades totalment plenes.

No esperava el Vilafranca ‘A’ aquest resultat davant un equip consolidat a la Lliga Territorial com és l’Alcàntera de Xúquer. A més, després de perdre 3-0 a Albal la passada setmana sense tenir massa opcions d’èxit. Espectacular primera partida amb Diego Tena i Alonso Roqueta per part del Vilafranca ‘A’, que superaven per 2 sets a 0 a la potent parella valenciana. Després d’un inici complicat amb un 1-6 per als d’Alcàntera, Diego i Alonso aconseguirien un parcial de 8-0 per avançar-se al marcador. Al segon set la superioritat vilafranquina s’imposava des del principi per acabar guanyant la primera partida amb el deliri dels aficionats vilafranquins.

La segona partida va caure també del costat local. Sergio Ferrer i Pedro Marín oferien tot un recital a base de garra i lluita davant uns contrincants molt exigents. L’equip valencià estava obligat a guanyar aquesta segona partida, però el marcador va somriure als vilafranquins. Sergio i Pedro, molt concentrats en tot moment, s’imposaven també per 2 sets a 0 amb marcadors finals molt ajustats. Gran festa al Frontó de Vilafranca amb aquesta segona victòria que assegurava un gran resultat al debut a casa.

A la tercera partida les coses van ser diferents i els d’Alcàntera de Xúquer s’impossaven amb contundència. Tino Mallén i Michel Monfort serien els jugadors per part del Vilafranca ‘A’, que tenien al davant com a rival a un jugador de la Selecció Espanyola. Res a fer. La qualitat de la parella visitant seria tal que Tino i Michel no tindrien opció. Amb dos sets (2-15 i 2-15 ), el punt de la tercera partida s’en anava cap a Alcàntera.

Al final, victòria del Vilafranca ‘A’ per 2-1 davant l’Alcàntera de Xúquer en una fita històrica per al Club Frontennis Vilafranca, la seua primera victòria a la Lliga Territorial. Amb aquest resultat els vilafranquins, després de jugar-se dos jornades es troben fora dels llocs de descens. L’equip es troba a l’onzena posició amb 8 punts. El proper cap de setmana hi ha jornada de descans al coincidir el dissabte amb la festa del Pilar, visitant el següent cap de setmana al Valenciano Natación, líder actual i un dels conjunts més potents del panorama frontonístic valencià.

A la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ jugava a Geldo el partit corresponent a la segona jornada de la lliga amb resultat desfavorable per 3 partides a 0. Els vilafranquins, que a la primera jornada perdien 1-2 a casa amb La Risa ‘C’, ocupen ara la novena posició amb 7 punts, d’un total de 12 equips. També descansaran el proper cap de setmana.