El Traiguera, primer clot del Morella esta temporada

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 6 d'octubre de 2013 .

Primera derrota dels morellans aquesta temporada trencant una ratxa molt positiva de tres victòries en tres jornades. Seria a Traiguera, localitat que no se li dóna massa bé al conjunt dels Ports per l’experiència del darrer partit i de les últimes temporades.

Camp molt complicat el d’aquesta localitat que encara ho va ser més per les pluges intenses del divendres que van fer que el terreny de joc estiguera en no massa bones condicions per jugar. Poc futbol el que es va viure en este encontre i en línies generals seria el pitjor partit de la campanya per al Morella. Tot i això, van haver-hi opcions de puntuar.

L’inici seria bastant equilibrat, sense cap dominador clar degut a que era difícil trenar jugades pel mal estat de la gespa. Però el marcador es trencaria als 23 minuts a favor dels locals. Errada defensiva dels morellans i el Traiguera no perdonaria per ficar l’1-0, quedant-se sols un jugador local davant Dídac que no va poder fer res per aturar el gol. Fins al descans, la millor ocasió seria per als locals que estarien a punt de fer el 2-0, però el resultat no es mouria.

A la segona meitat, la tònica tornaria a ser d’igualtat. El Morella va eixir amb una altra cara i intentaria canviar la dinàmica de l’encontre. També faria canvis ofensius per tal de buscar l’empat. Però als 78 minuts, quan els morellans rondaven amb més insistència la porteria contrària, aplegaria el que pareixia el gol de la sentència per al Traiguera gràcies a un penal molt dubtós que l’àrbitre acabaria xiulant. Els darrers minuts van ser de moltes faltes i tensió.

El Morella apretaria els darrers minuts i al 86 trobaria el seu gol que seria en pròpia porta després d’un potent xut que va rebutjar malament la defensa local. Els visitants buscarien l’empat però ja no seria possible. Al final, 2-1 en el primer clot de la campanya per al Morella FC. Una llàstima, però algun dia tenia d’aplegar i Traiguera és un dels camps que no se li dóna gens bé a l’equip dels Ports. De totes formes, la moral continua alta i ja s’espera poder tornar al camí de la victòria el proper dissabte, a partir de les 17 hores, en l’enfrontament a la Fàbrica de Giner davant el Xert que no viu el seu millor moment.