El Vilafranca suma un punt al camp de La Jana

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 6 d'octubre de 2013 .

El Vilafranca s’emportava un punt del camp de “Les Cometes” de La Jana en un partit en el que l’equip local acabaria amb 9 jugadors i en el que el Vilafranca comptaria amb superioritat numèrica durant bona part de l’encontre. Els locals s’avançaven a la primera part en un llançament de falta i Santos empataria per al Vilafranca a la segona part.

El Vilafranca iniciaria el partit amb un millor posicionament sobre el terreny de joc que l’equip local. La Jana intentava basar el seu joc en els jugadors de la zona d’atac, amb molt de poder físic. El Vilafranca comptaria amb diferetns oportunitats per avançar-se al marcador amb remats de cap per part de Santos. Al minut 21, La Jana es quedaria amb 10 jugadors per expulsió d’un dels seus jugadors, que propinava una patada sense baló a David. Un minut després, al 22, La Jana amb un llançament de falta directa marcava un gran gol i posava l’1-0 al marcador. El llançament de falta entrava per l’escaire en la primera arribada de La Jana a la porteria de David. El Vilafranca dominaria el joc i disposaria de varies ocasions. La més clara un baló de Jordi Sales al pal.

A la segona part el joc estaria més equilibrat. Al minut 65, nova expulsió per agresió d’un jugador local. Adrián Fabregat seria objecte d’aquesta agresió i La Jana es quedava amb 9. El Vilafranca de nou es faria amb el control del joc i comptaria amb bones ocasions a les botes de César, Adrián Fabregat i Román. Santos, al minut 78 aconseguia marcar el gol de l’empat (1-1) que seria definitiu. Toni Mallén jugaria amb defensa de 3 la recta final del partit, encara que els dos conjunts tindrien ocasions per a marcar.

La Jana -1- Vilafranca -1-, quart punt consecutiu del Vilafranca fora de casa. Els vilafranquins ocupen l’onzena posició amb 4 punts i diumenge que ve rebran al Canet al Camp del Serrito.