Un Chiprana exigent desfà el Pena-roja (0-4) en cinc minuts

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 6 d'octubre de 2013 .
Etiquetes:

El Pena-roja va cedir este cap de setmana el liderat de la Primera Regional després de patir una dura derrota a casa contra el Chiprana (0-4). Resultat molt enganyós i difícil d’explicar, sobretot perquè el Pena-roja va ser superior a la primera part i va tindre més ocasions que el seu rival. Però els partits se’ls emporte qui fa més gols. I d’això en sap molt, el Chiprana. De fet, els visitants van encarar el partit al primer minut, quan l’àrbitre va assenyalar penal en una jugada confosa a l’àrea defensada per Enrique. El capità del Chiprana no va perdonar i va posar el primer. El segon gol visitant va arribar a la següent jugada. L’enfrontament es posava molt costa amunt per al Pena-roja. Però l’equip no va acatxar els braços i va buscar reduir distàncies. Durant 35 minuts, l’equip del Matarranya va portar la iniciativa del partit, amb bones ocasions que no van trobar un gol més que merescut. Fins a sis ocasions clares de gol, amb dos xuts al pal. Pena-roja va trobar en falta l’efectivitat golejadora de les últimes jornades, tot el contrari que Chiprana, que en va necessitar dos per a matar el partit en 5 minuts. A la segona part, Pena-roja va eixir pel partit. Però l’espenta només li va durar 10 minuts. Els locals van tirar de banqueta. Però ni amb estes. Amb dos contres Chiprana va posar el definitiu (0-4). La pròxima jornada, Pena-roja anirà al sempre exigent camp de l’Sportin.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va destacar que “vam veure dos partits molt diferents. La primera part va ser nostra, però als 5 minuts ja perdíem de dos gols. Encara així, vam fer una excel·lent primera part, amb vuit xuts a porta i tres ocasions molt clares de gol. En canvi, a la segona part ells van ser superiors”. Laris va dir que “quan perds al minut 5 per dos gols penses que el partit l’has perdut. Però els jugadors es van reposar i van buscar el gol per a posar nerviós al Chiprana. El gol no va arribar i crec que això ho va fer impossible”. Pena-roja no va tindre la mateixa efectivitat que en anteriors jornades, i que l’havia fet l’equip més golejador de la categoria. “Es estrany, perquè vam tindre ocasions més clares inclús que en altres partits. Víctor en va tindre una de molt clara, i Javi va tindre les seues. A vegades la pilota no vol entrar. I així va ser”. El primer entrenador del Pena-roja va reconèixer que “ara es trenca una ratxa que sempre cal aprofitar. La pròxima jornada tenim un partit complicat contra l’Sportin, en un camp que encara no hem calcigat esta temporada, camp gran i d’herba on ens tocarà córrer molt”.

Amb esta derrota, el Pena-roja baixe a la 6ena posició amb 9 punts. La pròxima jornada es trobarà a l’Sportin Alcanyís, que la setmana passada va haver de suar per a guanyar a Valdealgorfa.

Més informació: