Valderrobres s’emporte de forma contundent (0-4) el derbi contra Massalió

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 6 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

Valderrobres es va emportar de forma contundent (0-4) el derbi del Matarranya contra Massalió. Partit sense misteri, amb un Valderrobres que va fer un plantejament molt seriós, buscant la victòria des d’inici, i un Massalió que no va estar gens encertat en tot el partit. Falta de concentració dels locals, que van tardar en entrar el partit, cosa que va aprofitar el Valderrobres per a marcar ben prompte. El primer gol visitant va ser obra de Felipe quan sol s’havien jugat 4 minuts. Per la seua part, Cuartielles va posar el segon al minut 28 de partit (0-2). Va ser a partir d’este moment quan Massalió va espavilar una mica. Va buscar la porteria defensada per Monserrat, i en l’últim quart d’hora va tindre un parell d’ocasions que no va saber materialitzar. Valderrobres va continuar fent el seu partit, i a pilota parada va aconseguir el tercer, obra de Roberto. Aquí es va acabar tot. Massalió va acatxar els braços. A partir d’este moment es van fer moltes rotacions als dos equips. Valderrobres va fer el quart i definitiu (0-4) obra de Juan Pablo, que eixia des de la banqueta, al minut 64. D’aquí al final del partit, menys misteri encara. Per a la gent de Valderrobres, victòria que sap a or perquè l’arrime als equips que lluiten per l’ascens. Per a Massalió, dura derrota que l’estanque a la zona baixa de la taula.

. La versió local

Moisés Royo, entrenador del Massalió, va reconèixer que “vam eixir adormits. El partit va començar a les cinc i natres vam començar a les cinc i mitja. El Valderrobres ens va fer un gol als cinc minuts, ens vam dominar i van tindre ocasions. Natres també en vam tindre alguna, però ni vam crear joc ni vam fer el que havíem de fer durant la primera mitja hora”. Moi va afegir que “per ser un derbi, on has d’eixir motivat, al camp pareixia que estiguérem adormiscats”. Tot i això, “vam tindre dos ocasions molt bones” a la primera part i “els últims 15 minuts van ser nostres”. A la segona part “vam eixir millor, però de pilota parada ens van fer el tercer. I aquí es va acabar el partit”. Moisés Royo va reconèixer que “va ser dels pitjors partits de la temporada. Portàvem dos o tres partits jugant bé, on es veia que es jugava, es creaven ocasions i no ens feien gols fàcils. Però crec que este ha estat el pitjor partit de la temporada”. L’entrenador del Massalió va dir també que “enguany està costant més arribar a porteria. Tenim menys ocasions, coste arribar a la porteria i fer gol”.

Amb esta derrota, Massalió es manté a la penúltima posició amb 0 punts, empatat amb Azuara i Samper que encara no han puntuat. La pròxima jornada, Massalió viatjarà al camp del Castellseràs, un rival gens fàcil.

. La versió visitant

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va explicar que “va ser el millor partit que vam fer esta temporada, el primer que fèiem com equip, i si a això li sumem que Massalió va fer un discret partit, marquen esta gran victòria”. Rebullida va dir que camps com Massalió no són fàcils. “Quan jugues fora de casa, a camps irregulars i de terra, has de jugar d’una altra manera. Però crec que ens vam aclimatar molt bé a estes circumstàncies”. Valderrobres va saltar al camp amb l’objectiu de “no donar-los opció, ni tan sols a la segona jugada. Tots els jugadors van ser molt solidaris i vam jugar com un bloc”. En relació a les baixes importants que arrossegue Valderrobres, Rebullida va dir que “com excusa sempre val, però som els que estem, crec que tinc un bon equip tot i les baixes. I quan es recuperen les baixes enfortirem més l’equip”. En relació al rival, l’entrenador del Valderrobres va dir que “el vaig veure fluix. A partir del primer gol es van despistar. Amb el segon cadascú feia la seua guerra, i crec que no s’esperaven este càstig. Esperaven més d’ells i menys de natres. Però el resultat crec que va ser just”.

Amb esta victòria, Valderrobres puge fins la 4ta posició amb 10 punts, empatat amb el Calanda. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres tindrà una enorme prova de foc contra Alcorisa, rival que a dia d’avui ha convertit en victòria tot partit que ha disputat.

Més informació: |