El Campionat de Trial es reprèn a Pena-roja

comarquesnord.cat . Pena-roja . divendres, 11 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

El Campionat d’Aragó de Trial 2013 es reprendrà este cap de setmana a la comarca del Matarranya. Enguany ha estat Pena-roja el municipi triat per a disputar esta penúltima prova de l’autonòmic, que reunirà un total de nou zones -vuit d’elles naturals i una zona indoor- repartides entre l’àrea esportiva del poble i l’entorn de la Roca Quinquillera. La prova serà determinant per a perfilar els guanyadors de les diverses categories i s’espere que els pilots del Matarranya facen un gran paper. Destaquen David Millán de Beseit, líder en la categoria TR1 Plus, així com altres pilots matarranyencs que estan competint molt bé, com Dani Moles, Juan Antonio Jávega o Alejandro Millán, qui va sorprendre a tots amb el treball fet al Trial de Casp.

Les estimacions del Club Trial Matarranya, que organitze esta prova de Pena-roja, és que hi participen uns 40 pilots arribats de diverses comarques d’Aragó, sempre que el temps ho respecte. Les zones naturals seran bastant exigents i s’han dissenyat en uns entorns envejables i d’unes vistes espectaculars. La prova serà el diumenge a partir de les 10 del matí, i els pilots hauran de fer dos voltes a les nou zones preparades. Pel que fa a pilots del Matarranya, en la categoria TR1 – Plus hi participaran David Millán i Sergio Puyo. En TR1 tindrem a Juan Antonio Jávega, absent en algunes proves d’esta temporada. En TR2 trobarem a Mario Micolau i Dani Moles, mentre que en TR3 està Alejandro Millán. També competiran Raúl Guimerá i Ricard Mañá, de la Terra Alta.

Els precedents de Pena-roja en el calendari va arribar fa unes setmanes amb la prova de Casp, que va aplegar molts pilots. El secretari del Club Trial Matarranya, Sergio Puyo, es va mostrar content per la presència de pilots i pel treball mostrat pels corredors del territori. Ara arribarà una nova prova. Enguany, el Matarranya ha recuperat prova del Campionat d’Aragó, que serà a Pena-roja este diumenge 13 d’octubre. “Pena-roja serà un trial bastant exigent”, va recalcar Puyo. En la ment tenim també el precedent del Campionat d’Aragó de Bike Trial, que l’any passat es va fer a Pena-roja, prova una mica tocada per l’aigua però que va destacar per unes zones molt tècniques. El trial d’este cap de setmana va per la mateixa línia.