Màxim interès al Mig Ull cinctorrà amb la visita del Castelló B

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 11 d'octubre de 2013 .
Etiquetes:

El Morella s’enfronta amb el Xert en partit corresponent a la cinquena jornada de lliga en 1ª Regional, després de caure 2-1 a Traiguera. Va ser la primera derrota de l’equip morellà en la temporada, després d’haver guanyat els tres primers partits. El Morella intentarà superar al Xert, conjunt que està fent un inici de campanya prou irregular. Una nova victòria situaria l’equip de Diego Boix entre els primers de la categoría, si bé en aquestos moments el Morella és quart classificat amb 9 punts. El partit entre el Morella i el Xert s’avança a la vesprada de dissabte, a les 17 hores.
· MORELLA F.C. – C.E. XERT
· Dissabte 12 d’Octubre, 17h. Camp ‘Fàbrica de Giner’. Morella

Dissabte per la vesprada, el Cinctorrà rep una visita molt especial. El Castelló ‘B’ es desplaça al Camp del Pla de Mig Ull en un encontre molt esperat a Cinctorres. L’equip dirigit per Dani Blanch ha perdut dos partits de manera consecutiva, després de sumar 4 punts als dos primers encontres de lliga. La passada setmana, el Cinctorrà perdia a Càlig 2-0, en un encontre amb unes quantes baixes per lesió i sanció. El Cinctorrà recuperarà alguns dels seus jugadors que van ser baixa i espera poder plantar cara al Castelló ‘B’. El segon equip albinegre va perdre a Morella al primer partit de lliga (2-0) i ha guanyat tres partits de manera consecutiva.
· C.E. CINCTORRÀ – C.E. CASTELLÓ ‘B’
· Dissabte 12 d’Octubre, 18h. Camp ‘Pla de Mig Ull’. Cinctorres

El Vilafranca rep la visita del Canet al Camp del Serrito. Serà el segon partit del conjunt vilafranquí a casa, després d’haver debutat a la jornada 1 davant el Benassal i jugar després tres partits seguits fora de casa. Derrota a Moró, victòria a Alcossebre i empat a La Jana. El Canet arriba al Serrito com a cuer de la 2ª Regional amb només 1 punt, rebent fa quinze dies 10 gols al camp del Cabanes. L’equip del Baix Maestrat va baixar de 1ª Regional i pel moment li està costant molt en la tornada a la categoria inferior. El Vilafranca intentarà aconseguir els seus tres primers punts a casa per continuar escalant posicions a la classificació.
· C.F. VILAFRANCA – C.F. CANET
· Diumenge 13 d’Octubre, 16h. Camp ‘El Serrito’. Vilafranca

. L’agenda de la 3a regional juvenil

En la campanya 2012-2013, el Vilafranca juvenil només va guanyar un partit en tota la lliga. Va ser precisament contra el Benicense al Camp del Serrito. Pel moment, la temporada amb un equip molt jove i un tant inexpert, no ha començat massa bé. Els vilafranquins han perdut els dos partits que han disputat. A l’encontre a casa contra el Benicense, l’equip que dirigeix Anselmo Martínez intentarà per fi aconseguir un resultat esperançador.
· C.F. VILAFRANCA – A.C.D. BENICENSE
· Dissabte 12 Octubre, 16h. Camp ‘El Serrito’. Vilafranca

El juvenil de Els Ports, visita el camp de Benicarló en un partit en el que intentarà buscar un bon resultat. Pel moment, l’equip juvenil no ha pogut puntuar als dos partits que s’han disputat fins ara, perdent a Castelló davant l’Sporting i a la Fàbrica de Giner amb el Torreblanca (2-3). El partit a Benicarló no serà fàcil però la il·lusió de l’equip per poder puntuar és gran.
· BENICARLÓ B.F. – ELS PORTS F.C.
· Dissabte 12 Octubre, 17h. Camp Municipal de Benicarló

Per la seua banda, en el futbol base hi ha prevists partits amistosos. El diumenge, a Càlig, l’equip local s’enfrontarà amb Els Ports ‘B’ tant en la categoria aleví com benjamí
· ALEVINS
· C.F. CÀLIG – ELS PORTS ‘B’
· Diumenge 13 Octubre, 10h. Camp Municipal de Càlig

· BENJAMINS
· C.F. CÀLIG – ELS PORTS ‘B’
· Diumenge 13 Octubre, 11h. Camp Municipal de Càlig

Més informació: