El Cinctorrà salva un punt davant el potent Castelló

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 13 d'octubre de 2013 .

El C.E. Cinctorrà acabaria salvant un punt al Pla de Mig Ull en el partit que li enfrontava al potent Castelló ‘B’. L’equip amateur albinegre va demostrar la seua gran qualitat tècnica al camp de Cinctorres. Frenètic final de partit amb l’1 a 2 marcat pel Castelló ‘B’ al minut 83, encara que el Cinctorrà va poder reaccionar i aconseguir el 2-2 definitiu al minut 89 per mediació d’Iván Marín.

El C.E. Castelló ‘B’ es presentava al Camp del Pla de Mig Ull com a un equip d’un nivell tècnic envidiable. El segon equip albinegre, dominaria el joc a la primera part amb un gran joc i tractant exquisitament al baló. Però es va trobar amb un rival, el Cinctorrà, que li va plantar cara al centre del camp i aconseguia frenar el vendaval futbolístic dels joves jugadors del Castelló ‘B’. De fet, seria el Cinctorrà qui inaugurava el marcador al minut 35 amb un golàs d’Iván Roda. Un gol que posava l’1 a 0 al marcador amb gran alegria del nombrós públic cinctorrà que acudia al Pla de Mig Ull. Però el Castelló ‘B’ es refaria abans del descans i aconseguia marcar l’empat al minut 42. Amb l’1 a 1 acabava la primera part.

A la segona, la dinàmica del joc seria prou similar. Domini del Castelló ‘B’, que oferiria un gran recital de joc. La qualitat tècnica dels albinegres tornava a posar-se de manifest i el Cinctorrà es defensaria en aquesta segona part. Al minut 83, el Castelló ‘B’ aconseguia marcar l’1 a 2. Un avantatge per als visitants que podia ser definitiu a la recta final de l’encontre. Però el Cinctorrà no es va descomposar i al minut 89 aconseguia marcar l’empat a 2 definitiu amb un potent llançament de falta a càrrec del seu defensa Iván. Un gran gol que permetia al Cinctorrà salvar un punt en aquest difícil compromís a casa.

Amb aquest resultat, el C.E. Cinctorrà ocupa l’onzena posició a la classificació de la 1ª Regional amb 5 punts i el proper diumenge visitarà el camp de La Pobla Tornesa.