Gols front a poc futbol en un nou triomf del Morella

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 13 d'octubre de 2013 .

El Morella FC va tornar al camí de la victòria davant un bon Xert que no va meréixer la golejada encaixada a la Fàbrica de Giner. Bona vesprada de futbol en dissabte, aprofitant la festa del Dia del Pilar i bon ambient al camp morellà. Els locals no van estar massa fins, però van saber aprofitar millor les seues ocasions. Millor no podia començar el partit. Als cinc minuts, un espectacular remat de cap de Pau a la treta d’un corner per Mario obriria la llauna per als morellans. Inici molt fort en el que Moles, tres minuts més tard, va estar a punt de fer el 2 a 0. Però el Xert no es va venir avall i al quart d’hora de joc empataria. Va ser en una jugada en la que els defenses del Morella es van quedar parats demanant un fora de joc. Un davanter visitant, Manuel, es quedava sols davant Dídac i no perdonaria. Durant la primera meitat, el Xert seria el que oferiria millor joc i comptaria amb alguna bona ocasió. Al Morella li va costar elaborar jugades i el millor va ser aplegar al descans.

La segona part començaria molt bé per als interessos morellans aconseguint dos gols quasi consecutius. Aplegarien gràcies a un penal clar transformat per Jordi i un gol de Moles que aprofitaria un rebuig del porter després d’un altre bon remat de cap de Pau. El moment de marcar els gols seria clau per al desenllaç de l’encontre. Amb el 3 a 1 el partit es va calmar, buscant el Xert acurtar distàncies, però sense encert de cara a porta i frenats per les bones aturades de Dídac. El partit guanyaria en emoció en les notes més negatives per al Morella amb les expulsions de Monfort i Pau per doble groga. Els dos centrals locals serien expulsats i tocarà reajustar la defensa de cara al proper partit. El Xert aniria a la desesperada a l’atac front a nou, buscant un gol que els ficara de nou en el partit, però el Morella sentenciaria al minut 90 amb un preciós gol de vaselina de Serret des de fora de l’àrea. D’aquesta forma, els morellans tornaven a la senda del triomf, confirmant el seu gran inici amb quatre victòries en cinc partits. Després de la darrera jornada, el Morella és tercer a tant sols un punt de Torreblanca i Orpesa que tenen 13 punts. A més, l’equip dels Ports és el conjunt menys golejat amb quatre gols encaixats i ha guanyat tots els partits que ha disputat com a local.

La propera cita serà al camp del Sant Mateu que no ha començat massa bé i està sols un lloc per damunt de les posicions de descens.