Pena-roja aplegue a 42 pilots en la penúltima prova de l’autonòmic de trial

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 13 d'octubre de 2013 .
Etiquetes:

Pena-roja va celebrar el passat diumenge 13 d’octubre la penúltima prova puntuable del Campionat d’Aragó de Trial. Prova bonica, d’alt nivell i que va recórrer espais naturals envejables. El Trial del Matarranya va aplegar a més de 40 pilots arribats d’Aragó, País Valencià i Catalunya, i que va anar per vuit zones naturals i una indoor en un temps final de 4 hores. En la categoria reina va haver emoció fins l’últim minut. David Millán, que va anar empatat en primera posició durant tot el trial, va penalitzar en l’últim pas de l’última zona, cosa que va aprofitar Arnau Ferré per a emportar-se el trial de Pena-roja. Francesc Ciurana va acabar segon i Millán tercer. Sergio Puyo va fer 10 punts, acabant 4at, i la classificació la va tancar el també pilot matarranyenc Juan Antonio Jávega.

En la categoria TR2, Manuel Fuster i Daniel Santana van encapçalar el trial sense donar opcions als seus rivals. La victòria va ser per a Fuster, de 3 peus davant els 4 punts de Santana. El tercer classificat va ser Marc Corts, que va 18 punts, els mateixos que van firmar Iván Cereza i el pilot de la Torre del Compte Daniel Moles. En categoria TR3, el pilot de Beseit Alejandro Millán va demostrar el seu gran estat de forma i va pujar al més alt del podi. Primera victòria del menut dels Millán, que va superar inclús als pilots més experimentats de la categoria. Vicente Labaila va acabar segon, mentre que la 3a posició va ser per a Carlos Sebastián, que va fer 10 punts. En categoria TR4, la victòria va ser per a Miguel Moroto.

Sergio Puyo, secretari del Club Trial Matarranya, va reconèixer que “va ser tot un èxit. El temps ens va acompanyar tot el trial. Però a banda, la participació dels pilots va ser massiva i l’organització va funcionar molt bé”. Puyo va apuntar que “al final vam estar 42 pilots arribats de l’Aragó, però també de comarques valencianes i catalanes. I és d’agrair que vinguen pilots de fora de l’Aragó aquí, al Matarranya, perquè els desplaçaments són un poc complicats”. El secretari del Club Trial Matarranya va afegir que “les proves se’ns van quedar una mica fàcil. Les vam fer bastant assequibles perquè tots els pilots xalaren del trial. Vam entrar al barranc, les zones naturals eren molt xules i els pilots van estar per llocs envejables”.

Més informació: