Morella realitza distintes millores en el cementeri

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 15 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha donat inici a les obres de millora del cementeri. Aquesta actuació consta de tres fases. La primera, consistirà en la pavimentació del carrer central, que es pretén que estigue finalitzada abans del final d’aquest mes. Per a després de Tots Sants, començaran la segona i la tercera, que consistiran en la construcció de serveis públics i la reparació de teulades i nínxols de les zones més antigues. Les obres compten amb un pressupost de 45.000 € i seran realitzades pels treballadors de la brigada municipal.

Al mateix temps, la brigada municipal també s’encarrega de condicionar els cementeris de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta, Herbeset i la Llèqua de cara a la festivitat de Tots Sants. D’aquesta manera, es treballa perquè el dia en què més visitants acudeixen als distints cementeris del terme, estos es troben en perfecte estat.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, afirmava que “amb aquesta actuació, es pretén continuar amb la millora i adequació per conservar la imatge d’aquest important espai de la localitat”. Respecte a les tasques de neteja que es realitzarà aquestos dies, explicava que “el condicionament dels cementeris es realitza tot l’any, però s’intensifica durant aquestes dates per la proximitat de l’1 de novembre”.

Cal recordar, que en els darrers anys s’han dut a terme diferents actuacions en el cementiri com la construcció de nous nínxols o la rehabilitació de l’ermita, una important obra amb càrrec al Pla E, que va servir per a preservar aquest immoble de principis del segle XX.

Més informació: |