Morella i Comarca inicien les II Jornades Gastronòmiques de la tardor

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 17 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

Morella i la comarca dels Ports inicien, a partir d’aquest cap de setmana, les II Jornades Gastronòmiques dels bolets, Carns i Productes de tardor. Aquesta iniciativa, que va nàixer l’any passat, després de la proposta del consistori i els empresaris turístics de la localitat a la Diputació de Castelló, es desenvoluparà fins al mes de desembre.

Les jornades Gastronòmiques de la Tardor, comptaran amb la participació d’un total de dotze restaurants de distints municipis de la comarca dels Ports. Aquestos, presenten diverses opcions de menús gastronòmics basats en productes de temporada de la zona i a un preu econòmic.

La celebració d’aquestes jornades, pretenen posar en valor els productes de la zona, en una època en la què les carns o els bolets són un gran reclam. A més, aquesta estació de l’any també és molt apropiada per a posar en valor els recursos paisatgístics, com els esports d’aventura o el senderisme.

La regidora de turisme de l’Ajuntament de Morella, Maria Rallo, afirmava que “els empresaris turístics de la localitat tenen una gran experiència en aquest tipus de jornades, que posen en valor nostra gastronomia i promocionen la millor cuina i productes de la nostra localitat”. La regidora recordava que “aquestes Jornades Gastronòmiques de la Tardor són fruit de la col·laboració entre administracions i altres ajuntaments per a promocionar conjuntament els nostres productes i creiem que seran molt positives per a la promoció dels nostres municipis”.

En aquest sentit, cal recordar que en la ciutat de Morella s’organitzen jornades d’aquest tipus al llarg de l’any, com les Jornades de la Trufa, entre gener i març, que són les més importants per al turisme de la localitat. A més, l’Anem de Tapes, al juny i juliol, o els menús amb carn autòctona, de setembre, són altres de les iniciatives que completen el calendari gastronòmic del municipi.

Més informació: |