El Cinctorrà perdona i perd 2-0 a La Pobla

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 20 d'octubre de 2013 .

El C.E. Cinctorrà va perdre per 2-0 a La Pobla Tornesa, en partit corresponent a la sisena jornada de lliga en 1ª Regional. Un encontre en el que l’equip de Dani Blanch va comptar amb les seues ocasions de gol per poder avançar-se al marcador però va perdonar i els locals aprofitarien les seues per acabar imposant-se per 2-0.

El C.E. Cinctorrà disposaria a la primera part de bones ocasions de gol per inaugurar el marcador. El domini del joc correspondrie al conjunt local, encara que al contraatac el Cinctorrà disposaria de tres clares ocasions de gol per a marcar que no va poder aprofitar. L’equip visitant perdonava i La Pobla, al minut 41 inaugurava el marcador i aconseguia l’1 a 0 amb el que acabava la primera part. Cal destacar una falta comesa sobre Albert Guardiola que haguera pogut significar l’expulsió d’un jugador local però l’àrbitre ho deixava en targeta groga.

A la segona part el Cinctorrà intensificaria la seua presència en atac buscant el gol de l’empat que no arribaria. Els de Cinctorres van fer mèrits més que sobrats per empatar el partit i a la recta final, quan més apretava l’equip de Dani Blanch arribaria la sentència de La Pobla. Corria el minut 87 quan els locals marcarien un gol impresionant amb un xut quasi des de la banda. El baló va agafar una paràbola tremenda que superava a Rubén Traver sent aquest gol el 2-0 definitiu.

Amb aquest resultat, el Cinctorrà continua amb 5 punts i ocupa la 13ena posició a la classificació de la 1ª Regional. La propera setmana el Cinctorrà rep la visita del cuer, el Xert, en una bona ocasió per intentar allunyar-se de la zona de perill.