El Vilafranca cau per la mínima a un camp complicat

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 20 d'octubre de 2013 .

El Vilafranca perdia per 1-0 en la seua visita al camp del Vilafamés, en partit corresponent a la jornada 6 de lliga a la 2ª Regional. Un complicat desplaçament en el que els de Toni Mallén plantaven cara al seu rival i fins i tot hagueren pogut puntuar. Al final no va ser possible i el Vilafranca acabaria perdent per 1 gol a 0.

Partit molt igualat i amb predomini del centrocampisme, sent clarament superiors les defenses als atacs durant els 90 minuts de joc. Les millors ocasions del Vilafranca per poder marcar a Vilafamés arribarien a la primera part de l’encontre. César Pomares seria el protagonista de les ocasions. Al minut 5, baló en profunditat i plantant-se davant del porter una mica escorat xuta i es troba amb el guardameta local. Al minut 10, de nou César s’en va per banda, entrant l’àrea però el xut surt un poc desviat. El Vilafamés tindria la seua millor ocasió en un mà a mà d’un dels seus davanters amb David Vidal amb xut que s’en va alt. El Vilafranca encara tindria dos xuts llunyans abans del descans per mediació d’Alberto i Adrián Fabregat que pararia el porter local.

A la reanudació hi haurien poques ocasions de gol en general. Al minut 50 arribava l’1 a 0 definitiu per al Vilafamés. Baló que no poden allunyar bé des de la defensa vilafranquina i cau a un davanter local que amb serenitat, amaga el xut fent passar de llarg als laterals que tancaven la jugada i supera a David Vidal, fent el gol.

Partit que per al que es va veure al terreny de joc, tal vegada un empat haguera estat just. Encontre en el que primer marcava, tenia moltes opcions de guanyar el partit. El Vilafranca es manté a la novena posició amb 7 punts.