Ja es pot utilitzar la barbacoa de l’exterior de l’Espai Firal

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 25 d'octubre de 2013 .

La barbacoa de l’exterior de l’Espai Firal de Morella ja és una realitat. Qualsevol persona que la vulga utilitzar ja ho pot fer. Serà una nova zona verda que s’ha condicionat per diferents usos lúdics. Les primeres actuacions s’han centrat en la construcció d’esta barbacoa.

Durant l’estiu ha estat tancada, degut a les alertes per incendis i ara ja està disponible. Tots aquells que la vulguen emprar hauran de tenir en compte les recomanacions del consistori.Alguns dies en els que les condicions no siguen favorables, no es podrà utilitzar este nou servei tal com s’indicarà en el mateix espai amb senyalitzacions.

L’Ajuntament de Morella està fent este projecte a la zona exterior de l’Espai Firal per a que l’aprofiten veïns de totes les edats. La primera de les zones que s’ha condicionat és la més propera al dipòsit, on s’han fat les instal·lacions per a una barbacoa. La petició era traslladada al consistori per part del col·lectiu romanès i va ser ben acceptada des del primer moment. Properament es farà una zona de descans i pícnic, que afavorirà la convivència i permetrà gaudir de la natura en un espai privilegiat.

Amb estes actuacions s’ha executat la canalització d’aigües, el condicionament del terreny i la construcció de l’espai de barbacoa. A partir d’este cap de setmana que vulga ja la té a la seua disposició.

L’objectiu principal és que els veïns puguen gaudir d’esta zona, que tinga més afluència de persones que actualment i que s’aprofite d’una manera més adequada amb este espai de barbacoa, una zona de petanca i jocs infantils.