El Cretense sume contra Valdealgorfa (2-0) la primera victòria a casa

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 27 d'octubre de 2013 .

El Polideportivo Cretense va firmar este diumenge la primera victòria de la temporada al seu camp contra un Valdealgorfa (2-0) al que li va faltar pegada. El Valdealgorfa és un rival que estos últims anys se li done prou bé als de Queretes. En l’últim partit, però, es va veure un equip que pot donar bastanta guerra i que ocupe una posició enganyosa a la taula. El Cretense va plantejar un partit seriós i intens. Però una jornada més, va trobar en falta aquella efectivitat golejadora que acostume a acompanyar-li estos últims anys. Javi no va tindre el seu millor dia. En va fallar un parell. I va ser Raúl, el capità, qui va donar tranquil·litat a l’equip després de transformar un penal al minut 27. Amb este resultat es va arribar al descans. Valdealgorfa també va tindre les seues en el partit. Però el Cretense en va tindre tres de molt clares que hagueren pogut arrodonir un resultat molt més ample. Queretes va crear perill i va buscar el segon, però no va ser el dia dels davanters. I fins que no va arribar el segon, no es va estar tranquil. Segon gol de Raúl al partit, que ja en porte uns quants esta temporada. Gol de la tranquil·litat que va arribar al minut 68 de partit i que va donar una gran alegria a l’afició. I és que el Cretense, tot i que ha guanyat 4 dels 6 partits que ha disputat esta temporada, encara no havia regalat una victòria a casa davant de la seua afició. 3 punts més per a Queretes que el situen en 7è posició.

Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, va explicar que “va ser un partit més fàcil del que esperava. El Valdealgorfa va crear molt poc perill. Natres vam dominar el partit, però les ocasions que vam tindre no les vam materialitzar. Haguérem pogut sumar dos o tres gols més”. Fuster va reconèixer que “durant la pretemporada ja vam veure que faltava definició. I durant este inici de temporada també ho estem patint. És cert que ens marquen pocs gols. Però s’ha de fer alguna cosa”. L’entrenador del Cretense va afegir que el rival “no creava massa perill, però al no aprofitar les nostres, sempre estàs una mica intranquil”. Alfredo Fuster es va mostrar molt content per l’inici de temporada que està fent l’equip. “Llevat els gols contra Alcorisa, portem molt pocs gols encaixats. Només portem 4 gols en contra. I és una cosa que parlem abans del partit: la porteria, a zero”. Este cap de setmana va jugar Catalin, defensor que fa unes temporades va militar a les files del Cretense. L’entrenador va dir que “és una gran incorporació defensiva”.

De cara a esta setmana, Cretense tindrà doble sessió de futbol. Divendres recuperarà el partit contra Torrecilla que el pot ajudar a escalar un parell de posicions més. El partit de diumenge contra Sportin també serà molt important, ja que serà un dels candidats en la lluita per les primeres posicions. La victòria contra Valdealgorfa ha fet pujar el Polideportivo Cretense a la 7ena posició. Ara mateix porten 13 punts de 18 disputats.