Millores al cementiri de Vilafranca per Tots Sants

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 28 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca està preparant el cementiri per a la celebració de Tots Sants. Als darrers dies s’està treballant a la façana principal del cementiri, que està sent pintada i s’han netejat les herbes de la finca veïna al cementiri, netejant així tota la volta fins a l’entrada situada a la part de darrere. Els treballs estan sent efectuats per la brigada d’obres de l’Ajuntament, que s’encarrega durant tot l’any del manteniment del cementiri encara que als dies previs a Tots Sants l’activitat s’intensifica.

Des de l’any 2003, el Grup de Dones de Vilafranca col·labora de manera desinteressada en la neteja i posada a punt de la capella principal del cementiri per a la celebració de la missa del dia de Tots Sants. Una capella a la que se li va rehabilitar la teulada i va ser cedida al consistori.

El cementiri de Vilafranca va ser ampliat als darrers anys amb l’adquisició per part de l’Ajuntament d’una finca situada al darrere. Allí es va instal·lar una filera de nínxols nous i actualment el consistori vilafranquí s’està plantejant realitzar una nova ampliació.

Durant l’inici d’aquesta setmana s’acabarà d’enllestir el cementiri municipal per a la celebració de la festa de Tots Sants. De fet, molta gent ja ha aprofitat el cap de setmana per visitar als seus èssers volguts que ens han deixat, per netejar les làpides, portar flors i anar preparant la festa de Tots Sants.

Més informació: |