Morella registra una caiguda de 14,5ºC en 24 hores

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 29 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: , ,

La tardor meteorològica pareix que s’instal·la als Ports quan estem a punt d’acabar el mes d’octubre. Després d’un dilluns pràcticament d’estiu, el panorama ha canviat notablement amb un temps més habitual d’esta època de l’any que ha obligat a traure la jaqueta, ajudat per un vent del nordoest moderat.

L’aspecte que més ha destacat ha sigut la caiguda de les temperatures màximes. La baixada més forta l’ha viscut Morella amb una màxima este dimarts de 12,5 graus que signifiquen 14,5 graus menys que la dada del dilluns (27 graus). A Vilafranca, xifra molt semblant amb la mateixa màxima de 12,5 graus i una caiguda de 13,5 graus respecte a l’anterior temperatura màxima que seria de 26 graus. A Cinctorres la màxima d’este dimarts de 16 graus, menys 12 graus respecte al dilluns.

Les mínimes encara no han notat els canvis en el temps i s’espera que la baixada comence a notar-se a partir de la matinada de dimarts a dimecres. Fins al dijous es viuran les temperatures més baixes de la setmana. Els termòmetres es recuperaran lleugerament a partir del divendres.

El que no ha arribat són les precipitacions que darrerament es troben molt a faltar. De moment, no hi han previsions a curt termini de l’arribada de la inestabilitat.

Més informació: | |