Massalió sume els 3 primers punts de la temporada en golejar l’Azuara (4-0)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 3 de novembre de 2013 .

El Massalió va firmar este cap de setmana la primera victòria de la temporada després de golejar Azuara (4-0) en un gran partit dels del Matarranya. L’equip entrenat per Moisés Royo va sumar els 3 punts d’esta temporada en una enorme victòria que es va començar a perfilar als primers minuts de xoc. José Mari va ser el gran protagonista de la tarde, firmant tres dels quatre gols del Massalió. El primer d’ells va arribar al minut 10 de partit i va fer el segon al minut 22. Els del Matarranya van tocar molt la pilota al mig del camp, van generar molt de perill i es van trobar a gust durant bona part dels 90 minuts. A excepció dels últims 10 minuts de la primera part, quan Azuara va fer dos canvis per a intentar reduir distàncies. Va ser llavors quan els visitants van controlar el joc al mig del camp. Encara així, Massalió va mantindre la porteria a zero i quasi no va deixar opcions al rival. A la segona part, el Massalió va seguir amb la mateixa línia, buscant el tercer per a matar el partit. L’expulsió del porter visitant va fer les coses més fàcils, sobretot a l’hora de controlar el joc al mig del camp. Massalió va fer el tercer, però va ser invalidat per fora de joc. Encara així, al minut 87 va arribar el tercer, i el 4at va ser pràcticament al descompte.

Moisés Royo, entrenador del Massalió, va concretar que “va ser una gran victòria. Li donarà oxigen a l’equip. Vam jugar a futbol, com ens agrade, i vam fer gols, que és un dels nostres grans problemes”. Royo va afegir que “en els últims partits creàvem ocasions però no fèiem gols. I esta vegada vam tindre ocasions de gol i inclús ens van anul·lar un altre”. En un (2-0) a favor, “l’equip va jugar amb més confiança, els passes es fan millor i al partit es va veure que es pot fer més del que hem fet”. Pel que fa al rival, l’entrenador del Massalió va dir que “va vindre un equip bastant jove i ens van deixar jugar més que altres equips. Natres, quan vam fer el segon gol vam continuar igual. I l’expulsió del porter visitant va fer una mica més fàcil el partit”. Royo va tindre unes paraules per a José Mari. “Va jugar de davanter centre i es va trobar molt bé. Vam tindre un equip bastant complet”. Recalcar els primers minuts de Nacho, que no havia jugat gens en la present temporada. La victòria contra Azuara li donarà confiança a un Massalió que de cara a esta primera volta encara ha de jugar contra Samper, Torrecilla, Valdealgorfa i altres equips de la seua lliga.

La pròxima setmana, Massalió visitarà al camp del Torrecilla, un equip que en 9 partits només ha sumat 4 punts, firmant una única victòria contra el Chiprana. Gràcies a esta victòria, Massalió abandone l’última posició, situant-se en 3 punts.