El vent arriba fins als 114 km/h a Vilafranca

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 5 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

El vent està sent el protagonista meteorològic d’este inici de setmana. Este dimarts els registres de les ratxes de vent han estat molt forts en punts com Vilafranca on l’AEMET ha informat d’una intensitat d’aire que ha aplegat a 114 quilòmetres per hora. Similar ha sigut en punts com la Pobla de Benifassà – Fredes amb 104 quilòmetres per hora. A Morella, segons el CEAMET s’ha arribat als 90,1 quilòmetres per hora.

Significativa ha sigut la dada de l’observatori a temps real de Juan Amela, a Morella. A pesar d’estar ubicat dins del casc urbà i resguardat per les muralles i el Castell, el vent ha marcat en este punt una ratxa màxima de 77,2 quilòmetres per hora. No es coneixen incidències importants, tot i que el vent ha tombat algunes senyals o arbres. També ha fet que fóra d’allò més complicada la visita al Castell de Morella amb un vent que pràcticament no deixava caminar.

En quant a precipitacions, aplegarien el dilluns amb 8,8 litres per metre quadrat a Vilafranca, 8,5 litres a Cinctorres i 4,4 litres a Morella.

Més informació: |