El Plenari de l’Ajuntament de Morella s’oposa al tancament de la Radio Televisió Valenciana

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 6 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella és el primer de la Comunitat Valenciana en aprovar en plenari una moció, via despatx extraordinari, a favor de la continuïtat de les emissions de Radio Televisió Valenciana (RTVV). En ella es recolza als treballadors i treballadores de l’ens públic i en defensa d’una televisió pública, de qualitat i en valencià.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, espera “que tots els grups polítics s’unisquen en defensa de Ràdio Televisió Valenciana i dels seus treballadors i treballadores”. A més, recorda la importància que té la cobertura de RTVV per a Morella, “ja que es retransmixen les nostres festes, tradicions, cultura i es dóna visibilitat a la nostra imatge de la ciutat, la qual cosa és important per a promocionar la localitat”. Per últim, l’alcalde també recorda la importància de fer una televisió en la nostra llengua, fet que sempre ha defensat l’Ajuntament de Morella, com va fer en totes les mobilitzacions a favor de TV3.

. Morella porta a plenari una moció sobre els partits judicials i els jutjats de pau

Aquest dimarts l’Ajuntament de Morella celebra el ple ordinari corresponent al mes de novembre. En ell, s’aprovaran les ordenances fiscals per a l’any 2014, es licitarà el plec de condicions per a la gestió del Bar Restaurant de Vallivana o es debatrà sobre el Conveni de Xarxa Elèctrica d’Espanya, entre altres punts de l’ordre del dia.

L’equip de govern, a més, presentarà una moció de partits judicials i jutjats de pau, s’informarà sobre proves esportives BTT per a l’any 2014 i es ratificarà el conveni amb la Creu Roja.

Més informació: |