La periodista Rosa Maria Calaf protagonitzarà el Cita a Morella del proper dissabte

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 6 de novembre de 2013 .
Etiquetes: , , ,

El programa “Cita a Morella” torna amb força aquest cap de setmana, amb una periodista de gran prestigi. Rosa Maria Calaf ha estat una de les corresponsals amb més anys de trajectòria professional a Televisió Espanyola i ha acumulat nombrosos reconeixements i premis. La regidora de cultura, Maria Rallo, assenyala que “és un gran honor que professionals amb la trajectòria de Rosa Maria Calaf puguen venir a Morella a analitzar temes d’actualitat”. Aquest acte s’emmarca dins de la celebració dels aniversaris de Nord, Els Ports Ràdio i el setmanari Notícies.

Rosa Maria Calaf ha estat corresponsal a ciutats com Nova York, Pequín, Buenos Aires, Hong Kong, Roma o Viena i ha recorregut com a reportera més de cent cinquanta països. La periodista va començar la seva trajectòria fa més de quaranta anys i acumula prestigiosos reconeixements al seu treball, com els que va aconseguir l’any 2001: el Premi Ondas, el Periodista de l’ Any del Col·legi de Periodistes de Catalunya o el Micròfon de Plata de l’Associació de Professionals de RTVE. També ha estat investida doctona Honoris Causa per les universitats Rovira i Virgili de Tarragona i Miguel Hernández d’Elx.

Maria Rallo també subratlla que “Morella és cultura i hem de continuar potenciant-la comptant entre nosaltres amb importants escriptors, periodistes o docents”. El “Cita a Morella” és un espai que pretén convertir Morella en un lloc de reflexió cultural sobre diferents temes d’interès i d’actualitat. En ell, participen professionals emparats per una gran trajectòria professional. A més de Rosa Maria Calaf, en aquest any 2013 es citaran a Morella veus relacionades amb el món del periodisme o la cultura, com Rosa Regàs, Cristina del Valle, Manuel Milián Mestre o Antoni Puigverd i ja han protagonitzat aquest cicle en les últimes setmanes, Josep Martí Gómez, Elena Moya, amb la seva novel·la “La mestra republicana” ambientada a Morella, i Manuel S. Jardí.

Més informació: | | |