Nova nit de robatoris a Cinctorres, on els lladres s’han vist obligats a deixar el botí i fugir a peu de la Guàrdia Civil

comarquesnord.cat . Cinctorres . dijous, 7 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

Cinctorres ha tornat a patir aquesta matinada de dimecres a dijous una altra onada de robatoris. Al menys 9 magatzems de la localitat s’han vist afectats per l’actuació dels lladres. Afortunadament un dels locals comptava amb alarma, ja que fa 15 dies va ser un on va accedir la banda de lladres i l’amo havia instal·lat un sistema de seguretat que ha alertat del robatori.

En saltar l’alarma, els delinqüents han pres la fugida amb la furgoneta que havien furtat d’altra cotxera. La Guàrdia Civil, que no ha tardat a aplegar a Cinctorres en sentir l’avís perquè patrullava molt a prop, s’ha creuat amb els lladres que han pres la decisió d’entrar per una pista, on s’han vist obligats a deixar el vehicle abandonat i fugir a peu. Es creu que altre vehicle els devia estar esperant en algun lloc proper.

En qualsevol cas, aquesta matinada han tornat a forçar nou portes a Cinctorres. El que volien empotar-se estava preparat per ser carregat i el fe que saltara l’alarma els ha estorbat els plans i han hagut de deixar el botí.

El que s’han emportat, i serà difícil que es recupere, és la sensació de seguretat que tenen els que viuen ací.

Més informació: |