Arnes firme els 15 punts de 15 en trencar l’autobús del Sant Jaume (3-0)

comarquesnord.cat . Arnes . dissabte, 9 de novembre de 2013 .

Arnes va sumar este dissabte la 5ena victòria consecutiva de la temporada 2013/14 i es manté líder després de firmar els 15 punts de 15 possibles. Victòria treballada d’Arnes, que davant es va trobar un Sant Jaume d’Enveja ultra-defensiu que encara no ha puntuat esta temporada. Arnes va sortir al partit buscant una nova victòria. Però esta va costar més del que estava previst. Sant Jaume d’Enveja va regalar la pilota al rival i va saltar al camp defensant l’empat inicial. Va posar la línia defensiva molt endarrerida i no va tindre ni una sola ocasió de perill en tot el partit. Arnes va portar la iniciativa, va llançar més de 30 córners durant el partit, i els gols va costar que entraren perquè no hi havia espais per on entrar. El primer gol va arribar després d’una excel·lent jugada al primer toc. Andrea es va esmunyir entre les defensores i va fer el primer al minut 12 de partit. El marcador ja no es va moure en tota la primera part, no per insistència de l’equip de la Terra Alta. El segon gol va ser també d’Andrea, després de transformar un penal que va arribar per unes mans dins l’àrea. El tercer, gran jugada d’Estefania, que va servir per arrodonir el resultat. Victòria còmoda d’un Arnes (3-0) que manté liderat i la distància amb l’Amposta. Este cap de setmana, les jugadores de la Terra Alta i Matarranya aniran al camp del Tortosa.

David Pallarès, entrenador de l’Arnes Femení-7, va reconèixer que “tot i que no estem trobant el millor futbol, estem allí dalt”. Dissabte ens vam trobar un equip “seguint la tònica del Ginestar i el Gandesa, però multiplicat per 10. Gandesa i Ginestar volen fer futbol. Però estes noies el seu futbol és posar 7 jugadores dins l’àrea. Les defenses dins l’àrea i les altres tres per davant, i ja està. El camp de Futbol-7 és molt petit i va costar molt”. Pallarès va explicar que Arnes va portar la dinàmica del partit “però no vam arribar amb claredat. Vam trobar una paret defensiva. Per això vam passar a jugar amb una defensora, deixant sola a Tania. D’aquí va eixir la primera jugada de gol”. Pallarès va concretar que al descans es va arribar en un (1-0). Curt marcador, però “has tret 15 o 20 córners sense exagerar, arriben ocasions i les rivals només han defensat”. De fet, “la nostra portera no va intervindre ni en la primera ni en la segona part”. El segon gol va arribar per unes mans. “Al final, tant dins l’àrea va haver unes mans” i gol de penal. El tècnic de l’Arnes es va mostrar content per la victòria, i va apuntar que “vam tindre la sort de marcar al minut 12 de la primera part, perquè si arribes a la mitja part en empat, arriben les presses i a patir”.

La pròxima jornada Arnes anirà al camp del Tortosa-Ebre, que només ha sumat 2 punts en 5 jornades. Tot i això, els 2 empats els ha firmat a casa. Per tant, partit seriós que ha d’afrontar l’Arnes la pròxima jornada.