La Banda Peñarbés celebre 10 anys a la batuta de Ana Reyes Palos

comarquesnord.cat . Pena-roja . dissabte, 9 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

La Banda Peñarbés va celebrar el passat dissabte 9 de novembre 10 anys a la batuta de la directora Ana Reyes Palos. El Saló Cultural de Pena-roja de Tastavins va albergar un concert carregat de sorpreses i d’emocions en el qual es van interpretar peces molt variades. Els veïns de Pena-roja, el públic més fidel de la Banda Peñarbés, va omplir el Saló Cultural per a commemorar esta important efemèride, que ha convertit Ana Reyes Palos en el director que més anys ha dut la batuta de la Banda Peñarbés. El concert va començar a les set de la tarde. Al llarg d’una hora es van interpretar cançons clàssiques, pasdobles i algunes adaptacions dels 70 i 80.

La directora de la Banda Peñarbés, Ana Reyes Palos, va destacar que “este ha segut un concert diferent i molt emotiu. D’estos 10 anys em quedo en què són 10 anys. Crec que és un èxit. Mantindre els amics i tindre’n molts més, seguir amb els músics. Veure com alguns músics han tornat, altres s’han quedat i com la banda creix és un assoliment molt gran”. Palos no va amagar la dificultat que supose mantindre una banda de música a un poble de 500 habitants. “És una cosa que sempre explico, és una cosa increïble”. Pena-roja “té esta banda”, amb alguns músics que “no tenen nivells d’estudi, sense professionals de la música. Però tenen molt d’interès i és un orgull per a mi i per al poble”.

Este concert de commemoració va ser molt emotiu i també bastant diferent. El repertori va integrar cançons com ‘Tres veces guapa’, el ‘Amado mío’ de la pel·lícula ‘Gilda’, o un popurri de clàssics de ‘The Beatles’, així com el ‘ABBA Gold’. També es va escoltar el pasdoble ‘Agüero’ o cançons dels mítics ‘Bee Gees’ i el clàssic ‘I will survive’ de Gloria Gaynor. “És un repertori diferent”, va recordar Ana Reyes Palos, “un repertori divertit per al públic, que ha eixit entusiasmat”. Al llarg d’estos 10 anys dirigint la Banda Peñarbés, l’actual directora recorde “coses boniques i altres que no ho són tant”. Algunes, com l’actuació de debut a la carretera de Ràfels, “molt divertides”.

Més informació: |