Al Pena-roja se li escapen els 3 punts en el descompte (2-1)

comarquesnord.cat . Híjar . diumenge, 10 de novembre de 2013 .

Un descompte “etern” va condemnar el Pena-roja (2-1) en el seu desplaçament a Híjar. Partit de poc futbol i de molt de vent el que es va viure a la capital del Baix Martí. Els de la serra no van desplegar la seua millor versió. El Pena-roja va començar el partit amb el vent a favor, conscients de que seria més fàcil fer gol i això els podia beneficiar de cara a la segona part. Però l’equip entrenat per Laris i Viña no va aprofitar el vent. Tot el contrari. La primera part va estar marcada per iniciativa local, sense arribar amb dificultat a la porteria defensada per Enrique. El Pena-roja va estar una mica desordenat i sense idees. Només buscava passes llargs als seus davanters que no en van tindre cap de clara. A la segona part, el caràcter del Pena-roja va canviar. Contra el vent va jugar molt millor. Va baixar la pilota a terra, va trenar jugades, però tampoc va arribar amb perill a la porteria local. L’única ocasió de gol del Pena-roja es va convertir en gol. Va ser una gran jugada al primer toc entre Torretes, Iñaki i Jorge, que este últim transforme en un gol molt bonic. Les coses se li posaven de cara al Pena-roja, que va defensar bé el resultat fins el descompte. L’àrbitre va allargar el partit més de 5 minuts, temps que va aprofitar Híjar per a llançar pilotes a l’olla. A la desesperada, Híjar va fer l’empat. En la darrera jugada de partit, els locals van fer el segon gol, jugada que va donar l’alegria als locals i va destrossar els visitants. Enrique va parar un penal a Híjar en empat (0-0).

José de Laris, entrenador del Pena-roja, va reconèixer que “la derrota fa mal”, sobretot per com arribe. “Partit marcat pel vent, que és el pitjor per a jugar a futbol. Vam agarrar el vent a favor a la primera part. Però vam fer uns primers 45 minuts poc bons i no vam aprofitar gens el vent”. Laris va reconèixer que “de futbol no se’n va veure molt. En la única ocasió del partit Escuín va fer un gran gol. Però ells no van acatxar els braços i van lluitar fins al final. Els seus gols van arribar al minut 93 i al minut 95”. En relació al penal que va parar Enrique, Laris va dir que “crec que som un equip massa innocent. A vegades entrem massa nerviosos a estes pilotes i per això arriben estos penals”. L’entrenador del Pena-roja va afegir que “va ser un partit que et poses davant en molta sort. A vegades tens un munt d’ocasions que desaprofites. I esta vegada en una va ser suficient. I fa mal perquè veus que guanyes el partit sense jugar bé i això el done moral. Però Híjar no va abaixar els braços i les va sortir bé”. De cara a la pròxima setmana, el Pena-roja perdrà a Julián -acumulació de targetes- però recupere a Javi -davanter- i als centrals Víctor i Iván. El diumenge Pena-roja jugarà el seu primer derbi del Matarranya contra el Massalió.

Amb esta derrota, Pena-roja es manté en la 8ena posició empatat amb el Castellseràs a 15 punts. La pròxima jornada, primer derbi del Matarranya per al Pena-roja contra un Massalió a qui encara no ha guanyat mai en partit oficial