Calaceit no pot frenar el bon futbol de Calanda (5-0)

comarquesnord.cat . Calanda . diumenge, 10 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Calaceit va patir este cap de setmana una dura derrota al camp més complicat del Grup IV de la Primera Regional. Golejada del Calanda (5-0) que ha firmat una maneta contra els quatre equips del Matarranya que ha jugat esta temporada. El partit va tindre poc de misteri. Calanda té un camp molt ample i un equip que sap jugar quan fa vent i al que li agrade tocar la pilota. La velocitat dels jugadors de davant, en una demostració més de que tenen ganes de fer gol, el consagren com un dels clars candidats a pujar enguany de categoria. Calaceit va tindre una clara ocasió a la primera part. De fet, la primera clara de perill va portar la firma visitant. Però va ser només un miratge, i el Calanda després va ser el clar dominador del xoc. El primer gol va arribar al minut 10 de partit, obra de Meléndez. Royo va fer el segon al quart d’hora, i el partit es donava per sentenciat quan Meléndez va fer el segon particular al 37 de joc. A la segona part, Calanda va seguir en la seua línia: fer gols i més gols. El quart va arribar al 66, i el definitiu (5-0) al minut 76 de partit. Una victòria més del Calanda, que ha firmat un total de 39 gols en 9 jornades -és una mitja de 4,3 gols per partit-.

David Insa, soci i seguidor del Calaceit, va explicar que “és un camp complicat. Ja vas preocupat a Calanda, fas números de quants gols et poden caure i no es pot anar amb una moral així. Tenen jugadors molt ràpids. El camp se l’han fet seu. Durant el primer quart d’hora vam tocar bastant la pilota. La pilota va ser nostra. Vam tindre una clara ocasió que pare el seu porter”. Però a la següent jugada “ells van fer el gol i aquí es va acabar el partit. Calanda va dominar. I l’aire va ser un dels condicionants del partit”. A la segona part, “aguantar com pots, mirar de veure de fer algun gol al contraatac i entrar al partit. Però res a dir”. Insa va reconèixer que “Calanda té jugadors molt bons que poden jugar a categories superiors. I el camp és molt gran i és molt difícil jugar”. En relació al pròxim rival, el Chiprana, un partit important. “La pega és que tenim baixes, com a inicis de temporada. Estem en quadro. Hi ha baixes a curt temps però altres, com la de Borja, és de llarga durada. No sé qui ens ha mirat esta temporada”. El factor més positiu és que Calaceit jugarà a casa. I Calaceit és un dels equips forts al seu camp.

Amb esta derrota, el Calaceit es manté a la 11ena posició amb 12 punts, però veu com Híjar es pose a un sol punt després de guanyar al Pena-roja. La pròxima jornada viurem un apassionant Calaceit versus Chiprana.

Més informació: