Els ‘Infantils’ sumen l’única victòria del Futbol Base este cap de setmana

comarquesnord.cat . Móra la Nova . diumenge, 10 de novembre de 2013 .

Jornada agredolça per als equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres durant el cap de setmana. L’equip ‘Aleví-7′ va caure diumenge al camp del Sant Jaume d’Enveja per un ajustat (4-3). Segona derrota consecutiva per a l’equip de Valderrobres, que segueix donant emoció fins als últims segons de cada partit. Sant Jaume es va avançar en el marcador ben prompte. Ho va fer al minut 4 de partit, obra de Noel. Bertomeu va fer el segon gol local, posant un (2-0) al primer quart. El mateix Bertomeu va firmar el tercer gol local, posant un (3-0) al segon quart. Al final del tercer, Tafalla va posar el primer gol visitant (3-1), que va servir per a intentar la remuntada. Només començar el darrer quart, Hamilton va reduir distàncies (3-2) i Eddy va posar l’empat (3-3). L’equip entrenat per Carlos Caldú va buscar la victòria. Però va ser el Sant Jaume d’Enveja, en un gol de Joan, el que va firmar la definitiva victòria local (4-3). Esta derrota fa baixar Valderrobres a la 6ena posició (15 punts). La pròxima setmana rebrà l’Amposta (15 p.)

L’alegria del cap de setmana la va portar l’equip ‘Infantil’, que li va fer una maneta al Móra la Nova (0-5) a domicili. Victòria contundent de Valderrobres, que va encarar el partit en un enorme inici de partit. De fet, l’equip base del Matarranya es va posar amb un contundent (0-3) en poc més de 18 minuts i després de 5 minuts extraordinaris. Óscar va obrir la llauna al minut 13, mentre Hugo va firmar el segon només 2 minuts més tard. Al minut 18, Maluenda va fer el tercer en transformar un penal. L’inici del partit va ser suficient per a emportar-se els 3 punts cap a casa. Tot i això, Valderrobres va ampliar la renda amb els gols de Hugo (minut 39) i Antolí (minut 56), que va tancar la tercera victòria a domicili de Valderrobres. Estos 3 punts manté el Valderrobres en la 4ta posició, sumant 9 punts de 12 disputats. Valderrobres porte un partit menys que els seus rivals directes, ja que té pendent el partit contra Escola Delta de l’Ebre. De cara a la pròxima setmana, Valderrobres espere debutar a casa contra el Gandesa (5 punts).

Finalment, l’equip ‘Cadet’ de Valderrobres va caure al camp del sempre difícil Tortosa (4-1) en un partit que se li va posar molt costa amunt. Els tres gols de Ferran, que va encarar la victòria local al minut 6 de partit amb el primer, van donar-li els 3 punts als de l’Ebre. El segon gol va arribar al minut 37 i el tercer al minut 41 de partit. Roger va fer el gol de la sentència al minut 57 de partit i feia impossible qualsevol remuntada. L’únic gol visitant va arribar al minut 73, obra d’Alejandro, quan s’estava a les portes d’acabar el partit. Dura derrota del Valderrobres, que s’estanque a la 8ena posició en 7 punts i que veu com els equips de dalt comencen a dibuixar distàncies importants. En estos moments, hi ha tres equips amb 15 punts, sumant tots ells 5 victòries en 6 partits disputats. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres jugarà a casa contra Roquetenc, que és precisament un dels equips al capdavant de la classificació. Tots els equips de l’Escola de Futbol Base jugaran este cap de setmana a casa.