Massalió cau al camp del Torrecilla (3-2) en un partit molt igualat

comarquesnord.cat . Torrecilla d'Alcanyís . diumenge, 10 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Massalió no va poder superar este cap de setmana el Torrecilla (3-2) a domicili. I això que va tindre ocasions clares de perill per a endur-se els 3 punts. De fet, les ocasions més clares van ser per a l’esquadra del Matarranya, que es va trobar en un bon porter local. Per la seua part, Torrecilla va tirar d’efectivitat i va sumar la segona victòria de la temporada al seu camp. Les coses se li van posar de cara a l’equip del Mesquí, que al minut 6 de partit va fer el primer, obra de Compais. La primera part acabaria així, amb un Torrecilla que va jugar a favor del vent i un Massalió contra el vent. L’equip entrenat per Moisés Royo va guanyar en efectivitat a la segona part, i al minut 4 Yanco va posar l’empat. L’alegria va durar poc, perquè ràpidament Torrecilla va fer el segon (2-1), obra de Chezan al minut 52 de partit. El Massalió va reaccionar. Va buscar la porteria local. El porter d’ells va estar perfecte. Tot i això, José Mari va aconseguir l’empat al minut 68 de partit. Massalió va fregar el tercer, però va ser de nou Torrecilla qui es va posar per davant, gràcies al gol de Lorenzo. El Massalió va tindre dos ocasions més per a empatar però el resultat ja no es va moure.

Moisés Royo, entrenador del Massalió, va explicar que “va ser un partit mol equilibrat, de tu a tu, marcant un, contestant l’altre. I al final ells ens van fer un gol a la contra al que no vam saber reaccionar”. El primer gol “va ser un fallo nostre. Però vam saber contestar. Vam tindre moltes ocasions de gol, però no les vam saber materialitzar. La primera part va acabar en victòria seua (1-0). Havíem jugat en contra de l’aire. Vam fer gol només començar la segona part (1-1), però a la següent jugada ells es van tornar a avançar”. Les oportunitats del Massalió continuaven. “Ells van fer els gols en les tres ocasions que van tindre. Natres en vam tindre moltes, però les vam desaprofitar”. José Mari va fer el (2-2) al minut 68 de partit. “Ells ens van tornar a marcar al 83. Vam saber reaccionar. Vam tindre encara dos ocasions de gol per a empatar. Però no les vam saber aprofitar. Inclús va haver unes mans a l’àrea local que l’àrbitre no va veure o no va voler veure. Si no el xiule, no pots fer res”, va sentenciar Royo. Derrota que fa mal conforme “ha anat el resultat, les ocasions, veient que érem superiors a ells. Això fa mal i li dones voltes de perquè no hem guanyat el partit”. L’entrenador del Massalió va concretar que “l’equip va jugar bé. I el Pena-roja haurà de pagar esta derrota”.

La pròxima jornada, Massalió disputarà el seu tercer derbi del Matarranya de la present temporada. Viatjarà al camp del Pena-roja, equip que ve de perdre contra Híjar (2-1). El Massalió es manté en penúltima posició amb 3 punts.

Més informació: