Un Cretense tocat per la mala sort cau contra Teruel a casa (3-5)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 10 de novembre de 2013 .

La sort no ha acompanyat el Polideportivo Cretense esta jornada. Més bé tot el contrari. Un Cretense tocat per la mala fortuna va caure este diumenge contra el Teruel (3-5) en un partit on l’equip de Queretes va ser superior en el camp però no en el marcador. Dos gols en pròpia porteria i un fallo del porter en el primer gol visitant van condemnar un Cretense que va merèixer més i que perd pistonada en la lluita per les places d’ascens. Partit en moltes ocasions, molt de gol i condicionat pel vent, que és el pitjor company a l’hora de practicar futbol. El Teruel B es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Ros des de pràcticament el mig del camp. Llançament de falta des de molt lluny que no sap blocar la defensa local i es cole dins. Tot i això, el Cretense li va saber donar la volta al marcador bastant ràpid, gràcies als dos primers gols de Raúl Moles, que van ser al 38 i al 42. Però la mala fortuna va tocar una altra vegada al Cretense. Al minut 44 el Teruel trau un córner, Miguel la toque i va dins. Al descans, (2-2). A la segona part, el Cretense va portar la iniciativa, mentre que el Teruel va buscar les contres. Cretense no va aprofitar les seues, mentre que el Teruel B va tirar de velocitat. Va ser en una d’elles, en el minut 57, quan Alfonso va posar el (2-3). Quatre minuts més tard, i en una nova contra, Alfonso va posar el (2-4). El Cretense volia reduir distàncies a la desesperada i enganxar-se al partit. Però novament a la contra, el Teruel va firmar la sentència en un gol que Catalin es va fer a la seua porteria. El tercer gol de Raúl, al minut 86, ja no va servir de res. Amb esta derrota, el Cretense es manté a la 7ena posició. Té 16 punts però veu com la distància amb el líder s’amplie a 8 punts.

L’entrenador del Polideportivo Cretense, Alfredo Fuster, va destacar que “vam fer un bon partit. Però el futbol és així. Vam tindre mala sort. Els vam donar 2 o 3 gols”. És el que va passar amb el primer. “Saquen la pilota a l’àrea. El vent se l’emporte i la clave a dins. Natres vam remuntar. I al minut 44, nova mala sort. Ells saquen un córner, toque el pit de Miguel i la pilota entre”. A la segona part, el Cretense va buscar el gol. “Vam sortir amb la idea de controlar les contres del Teruel. Amb l’ansietat de fer gol, ells ens van eixir al contraatacat. Van agarrar la defensa despistada, no estàvem ben col·locats i ens van fer gol”. La mala sort del gol de Catalin, que va tocar la pilota i va despistar el porter, va acabar d’enfonsar l’equip. Este cúmul de circumstàncies “fa mal a l’equip. Al final vam posar línia de 3 a la defensa i vam pujar a fer gol”. Abans del tercer local va arribar el (2-5) per al Teruel. Fuster va reconèixer que “es va jugar bé”, però “no vam tindre fortuna de cara a gol”.

Esta derrota manté el Cretense en la 7ena posició, ja que dels seus perseguidors només ha guanyat el Castellseràs. El Cretense té 16 punts i veu com el liderat es pose en estos moments a 8 punts. La pròxima jornada visitarà el camp de l’Híjar.