Valderrobres s’emporte 3 punts en el partit més curt de la temporada (4-0)

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 10 de novembre de 2013 .

Valderrobres va sumar este cap de setmana la victòria més còmoda de la temporada, en golejar Valdealgorfa (4-0) en el partit més curt de l’any. I és que el partit va durar poc més de 20 minuts. Per falta d’efectius, l’àrbitre va donar per finalitzat el partit quan tan sol s’havien disputat 22 minuts de xoc. En eixos moments, Valderrobres ja havia firmat quatre gols gràcies a les dianes de Roberto, Saumell i Borja (2). L’afició local es va quedar amb les ganes de veure el seu equip, que es manté en zona privilegiada després de només cedir una derrota en les primeres 10 jornades. Valderrobres va eixir al camp contra un Valdealgorfa que només va viatjar en 9 jugadors. Al minut 5 de partit, els de casa ja guanyaven per un clar (2-0) gràcies als gols de Saumell i Roberto. Borja va ampliar el marcador al quart d’hora i va sentenciar al minut 20 de partit. Les lesions de jugadors visitants van impedir que l’equip visitant tingués els mínims jugadors per a seguir el partit. L’àrbitre va donar per acabat el partit quan sol s’havien jugat 22 minuts. Victòria còmoda d’un Valderrobres que supere el Chiprana a la taula i que la pròxima setmana viatjarà al camp d’un líder. Valderrobres, amb 20 punts, es manté a 4 punts del primer classificat.

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va reconèixer que “de partit se’n va viure poc. Valdealgorfa va demanar al llarg de la setmana posposar el partit perquè tenien pocs efectius. Ens van proposar altres dates, però a natres no ens anaven bé i no ens vam posar d’acord”. La causa, la carrera MotoGP de Xest. Valderrobres va disputar la jornada 10 com qualsevol altre partit. Va eixir amb l’equip de gala. “Vam tindre una mica de fortuna. A la primera jugada de perill, en una eixida de córner, va caure el primer. I a la següent jugada vam fer el segon”. Davant este resultat, “Valdealgorfa va abaixar els braços. Es van produir algunes ‘lesions’, i quan l’equip es va quedar amb sol 6 efectius, el col·legiat va donar per acabat el partit”. De cara a l’aficionat, Rebullida va reconèixer que “estes situacions no són agradables. Però sabíem que això podia passar”. Partit de 20 minuts que pot ser bo i dolent. “És bo perquè teníem alguns jugadors tocats i no han hagut de forçar, però roin perquè perds una mica el ritme de la competició”. De fet, Valderrobres tindrà un repte important la pròxima jornada. Viatjarà a Alcanyís, al camp de l’Sportin, líder de la categoria després de sumar 8 victòries consecutives.

Amb esta victòria, el Valderrobres es situe a la 5ena posició, escalant-ne una i sumant 20 punts dels 27 disputats. La pròxima jornada el Valderrobres anirà al camp del líder, on lluitarà per continuar amb esta ratxa positiva.