Dilluns de vent al nord de Castelló amb fins a 96,5 km/h a Vallivana

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 12 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Nova jornada ventosa la que es va viure el dilluns en el nord de la província de Castelló. El vent no va ser tan fort com el diumenge, però va deixar ratxes considerables en diferents punts. La més alta es va viure en Vallivana aconseguint al migdia els 96,5 quilòmetres per hora. En altres punts com Herbers el vent va deixar una força de 88,2 km/h.

A Morella, no es va notar pràcticament a l’interior del casc urbà amb 37 quilòmetres per hora per a la ratxa més intensa. Vilafranca va marcar un vent de fins a 85 quilòmetres per hora. Per la seva banda, a Catí, que va marcar el rècord el diumenge amb 111 km/h, es marcava el dilluns 92 km/h de ratxa màxima.

El temps tardorenc, tirant a hivern, sembla ser que s’instal·la definitivament a l’interior. Les previsions per als propers dies anuncien un ambient hivernal, principalment de cara al cap de setmana. A partir del dimecres es desplomen els termòmetres i es podrien viure els primers registres sota zero de la temporada. Les màximes podrien no passar dels 4-5 graus el dissabte. També hi ha opcions que aparegui la primera neu d’esta tardor des del mateix dimecres en cotes altes. Per al dissabte, la previsió marca possibles nevades a 1000 metres d’altitud.

No faltarà tampoc el vent que es frena lleugerament i tornarà a aparéixer en ganes a partir del dijous. La situació meteorològica ha obligat als veïns a treure la roba d’abric i fins i tot el diumenge es va poder veure a gent amb mantes per intentar combatre el fred en el derbi comarcal de futbol entre el Morella i el Cinctorrà.

Més informació: