La Federació de Jubilats i Comarca firmen un conveni de col·laboració

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimarts, 12 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

La Comarca del Matarranya i la Federació Comarcal de Jubilats i de Pensionistes del Matarranya (FECOJUPEMA) han firmat un conveni de col·laboració per un import total de 1.000 euros. L’acord té com a principal objectiu ajudar a l’entitat de persones majors a continuar en la seua activitat de treballar per millorar els serveis i l’oferta lúdica dels més majors del territori. Per altra banda, FECOJUPEMA es compromet a col·laborar i a participar en aquelles activitats comarcals en les quals l’administració supramunicipal sol·licito la seua participació.

La seu de la Comarca del Matarranya va ser l’escenari on el president del Matarranya, Francisco Esteve, i el president de FECOJUPEMA, Fernando Gil, van firmar este conveni de col·laboració entre les dos entitats. Este acord, que supose una ajuda de 1.000 euros per a la federació, reafirme el compromís de l’entitat comarcal amb les associacions de persones majors del territori. De fet, ja el passat 2012 es va firmar un conveni similar. “Ja és el segon any consecutiu que es fa este conveni entre les dos entitats”, va afirmar Eva Antolín, psicòloga de la Comarca del Matarranya, que també va afegir que “pensem que és molt important donar suport a una federació que uneix a totes les associacions de jubilats del Matarranya i que té com a principal objectiu millorar els serveis i la qualitat de vida de les persones grans que viuen als nostres pobles”.

La quantitat acordada pretén ajudar al manteniment i funcionament de FECOJUPEMA, entitat que per la seua banda es compromet a través d’este document a col·laborar i participar en aquells actes, projectes o campanyes en què la Comarca del Matarranya els sol·licito participació. “La idea és ajudar-los a seguir en funcionament i que ells ens ajuden a natres quan realitzem projectes en els que necessitem la seua participació”, va mantindre Antolín, que també va assenyalar que “les persones grans del Matarranya són molt col·laboradores i sempre que parlem amb ells estan dispostos a participar i ajudar en el que sigui”.

Més informació: