Calaceit albergarà el pròxim dilluns 18 de novembre el ‘Dia del Turisme’

comarquesnord.cat . Calaceit . dimecres, 13 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Calaceit albergarà enguany la cerimònia del ‘Dia del Turisme’ de la província i l’entrega de premis ‘T’ de Teruel. El pròxim dilluns 18 de novembre, la capital cultural del Matarranya albergarà esta cita anual organitzada per la Diputació Provincial de Terol, que enguany tindrà una clara connotació matarranyenca. No sols perquè la cerimònia es farà al nostre territori, sinó també perquè entre les empreses premiades enguany trobem la Fonda Angeleta de Vall-de-roures, que serà distingida a millor establiment d’encant.

A través d’estes distincions es reconeix, es promou i s’incentiva la qualitat en el sector turístic de la província. L’acte d’entrega es celebrarà a Calaceit, un dels municipis més bonics de tota la província i de tot l’estat, destacant un dels patrimonis urbans més ben conservats d’Aragó. Segons va defensar Carmen Pobo, presidenta de la Diputació, “Calaceit és una visita obligada per tots aquells que volen meravellar-se amb la riquesa artística, històrica i cultural de l’Espanya interior”.

Segons la Diputació, la celebració del Dia del Turisme de 2013 a Calaceit reafirme la vocació itinerant d’este esdeveniment i ratifique el reconeixement de la pròpia Diputació a la singularitat i bellesa patrimonial d’este important municipi del Matarranya. Bona prova dels atractius que té Calaceit la constitueix la seua pertinença a l’associació ‘Los pueblos más bonitos de España’, una entitat fundada el 2011 i que agrupe les localitats més boniques de l’estat sota una marca de qualitat compartida i coordinada.

Més informació: