Cap de setmana de Santa Cecília arreu dels Ports

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 15 de novembre de 2013 .
Etiquetes: , , , , ,

Aquest cap de setmana arranquen les celebracions per Santa Cecília, patrona dels músics, arreu de la comarca dels Ports.

Cinctorres ho celebrarà a partir de les 11 del matí del dissabte amb una Cercavila a càrrec de la Unió Musical Cinctorrana, acte que anirà seguit d’una Missa en Honor a Santa Cecília i, a les 12.30, l’audició de l’escola de música de la localitat. A banda, Cinctorres també tindrà per la nit Ball amb l’orquestra Oceànic i Dj Toni organitzada pels Quintos i la presentació del Club de Muntanya La Roca Parda.

Vilafranca, on el gruix de les activitats tindrà lloc la propera setmana, començarà els actes aquest dissabte les 17:00 amb una Cercavila de la Unió Musical de Vilafranca amb la tradicional recollida dels nous músics de la banda. A més, a les 18:00 hi ha prevista l’actuació de la Rondalla i el Grup de Ball a la Casa de la Cultura.

A Morella serà l’Associació Musical Mestre Candel la que deixa els actes per al cap de setmana següent, però sí es celebrarà Santa Cecília per part del Grup de Gaiteros de Morella, que faran diverses cercaviles pels carrers de la localitat.

Més informació: | | | | |