El Patronat Municipal de Turisme entrega avui el seu premi anual a l’ONCE

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 15 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

El Patronat Municipal de Turisme lliura el seu premi anual aquesta nit, a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella. Els representants del consistori i dels empresaris turístics han decidit reconèixer la col·laboració de l’ONCE en la promoció de Morella. Cal assenyalar que aquesta entitat va distribuir la imatge de Morella i del Sexenni en l’edició del mes d’agost de 2012, de manera que aquesta va arribar a milions de persones.

En l’acte d’aquesta nit, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, lliurarà el premi al director de l’Agència de l’ONCE a Castelló, Miguel Benages Miravet. A més, en aquest també hi serà present la presidenta de Asetmico, Raquel Ferrer, membres de la junta directiva i l’empresariat local. El primer edil destaca que “l’ONCE realitza un treball fonamental per millorar la vida de milers de persones, però a més, ha col·laborat d’una manera molt important en la promoció de la nostra ciutat i del Sexenni, portant la imatge de Morella a cinc milions d’ cupons”. Per això, assenyala que “Morella i l’ONCE han col·laborat en moltes ocasions i aquest premi turístic és un reconeixement al suport a la nostra ciutat en aquesta i altres matèries”.

El cupó de l’ONCE amb la imatge de Morella i les festes del Sexenni va ser el de l’edició del 26 d’agost de 2012, segon diumenge de la principal celebració de la localitat dels Ports, que té lloc cada sis anys. Aquest es va distribuir a través de 21.000 punts de venda i de la pàgina web de l’organització. A més, a les festes morellanes de 2006, l’ONCE també va utilitzar la imatge de la localitat per una de les seves edicions, promocionant també en més de cinc milions de cupons.

A més, el Patronat Municipal de Turisme també està treballant en diferents projectes a curt i mig termini. Entre ells, destaca la iniciativa “Regala Morella”, ja que la segona edició es presentarà dimecres que ve. Cal assenyalar que, aquestes caixes de disseny que contenen vals regal i que es poden canviar per nombrosos productes, van néixer l’any passat i van ser un gran èxit. A més, les Jornades Gastronòmiques de la Tardor o les properes de la Trufa, es convertiran en un atractiu més per als visitants durant aquests mesos de final i principi d’any.

Més informació: |