LA FALSA: “I si fóra terrorisme?”

setmanari Notícies . 17 de novembre de 2013 .
Etiquetes: , ,

A l’hora de tancar aquest article en el que portem d’any a Espanya comptabilitzem la esgarrifant quantitat de quaranta-quatre dones mortes a mans de les seua parella masculina. La violència masclista s’ha endut per davant, en deu anys que se ve portant el compte d’aquests atacs assassins, la vida de més de 700 dones. Una dada a tenir en compte: ETA va assassinar al voltant de mil persones en més de quatre dècades de crims aberrants, atemptats indiscriminats i vils accions terroristes.

La cruel hipocresia d’una societat falsa i de caire fariseu ens impedeix eixir al carrer a manifestar-nos en recolzament de cap associació de víctimes del terrorisme masclista. Cap govern, només responsable de la seua ineptitud, rep davant de les càmeres de televisió a cap representant de dones maltractades. Ningú no es fa una fotografia de demagògia amb una dona víctima d’una pallissa proferida per un mal anomenat home. No hi ha cap comunicat oficial de cap organisme ni associació per defensar el perllongament de les penes als condemnats criminals masclistes.

Escolto per la ràdio el testimoni d’una dona major, víctima de maltractaments des dels setze anys fins que ‘afortunadament’ es va quedar vídua amb vora 60: ‘Als amenaçats per ETA ràpidament se’ls posava protecció… que es fa amb les dones que criden al 016?’ Per què eixes víctimes són ignorades des de Madrid a Estrasburg? Pot ser és que cap govern ha utilitzat la demagògia d’encapçalar les seues manifestacions per guanyar unes eleccions?

Més informació: | |