Queretes aplegarà este diumenge l’última prova del Campionat d’Aragó de Bike Trial

comarquesnord.cat . Queretes . dimarts, 19 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Queretes acollirà este cap de setmana la prova de clausura del Campionat d’Aragó de Bike Trial 2013, un campionat que en esta edició ha comptat en un total de tres proves, celebrant-se al Matarranya l’última carrera. L’entorn de la zona esportiva de Queretes serà l’encarregada d’aplegar una prova exigent que tindrà quatre zones naturals i una d’indoor. Una prova de clausura que tindrà les mirades posades en la figura de Raúl Guimerá, que té molts números per a revalidar el títol de ‘Benjamí’ que ja es emportar l’any passat. Per la seua part, Javier Bel lluitarà per la primera posició en ‘Minime’, tot i que ho té molt complicat. Uriel Gil tindrà difícil arribar a Queretes en estat òptim en lesionar-se a Mequinensa.

Sergio Puyo és secretari del Club Trial Matarranya i va destacar que “entrem a la recta final del campionat. Estem a una setmana del trial i estem acabant de prepar les coses. En un principi ho farem tot per l’entorn de la zona esportiva de Queretes. Tindrem quatre zones naturals i una d’indoor, i esperem que ixen unes zones acordes al nivell de trial que busquem”. En les categories inferiors trobarem “un trial que sigui fàcil, de promoció, perquè els xiquets s’ho passen bé”. En les categories de major nivell tindrem “molta exigència”. La prova de Queretes arribe després de la primera nevada de tardor pel Matarranya, de tal manera que “hi ha una mica de fang i està tot humit”. Però això forme part d’esta disciplina esportiva.

Queretes serà clau per als títols autonòmics. El trial serà el diumenge 23 de novembre i començarà a partir de les 09.00 hores, quan se faran tots els passos administratius. Les zones es començaran a calcigar a partir de les 10.00 hores, quan comence l’espectacle, i està previst que la prova s’allargue fins la una i mitja de la tarde, quan es farà l’entrega de trofeus. Pel que fa a les previsions, s’estime que per Queretes passen un número de pilots similar al de fa dos setmanes per Mequinensa, on van competir 24 pilots arribats d’Aragó i Catalunya. Les previsions per al cap de setmana són de temperatures suaus però sense precipitació. De cara a veure una bona prova de Bike Trial, des del Club Matarranya destaquen que, sobretot, no patim vent.

Més informació: