La Residència i Centre de Dia de Vilafranca fa un any que està acabat i sense fer-se servir

comarquesnord.cat . València . dimecres, 20 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, mantenia una reunió aquesta setmana amb la Secretària Autonòmica de Benestar Social, Nela García per tractar la concertació de places per a la nova Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca. Les instal·lacions ja fa un any que estan acabades totalment i s’espera la participació de la Conselleria de Benestar Social en la concertació.

No és aquesta la primera reunió que es fa al voltant d’aquesta qüestió i Óscar Tena aprofitaria la reunió per explicar-li a la nova Secretària Autonòmica tot l’esforç i les múltiples gestions que han estat necessàries per arribar a aquest punt. Serà molt difícil incloure aquest fet als Pressupostos de 2014, encara que s’espera que al llarg de l’any es puga fer alguna modificació per tal d’obrir la Residència de Vilafranca.

La Secretària Autonòmica manifestava que s’està treballant per a que aquesta instal·lació per a la Gent Gran siga una de les primeres que se puga obrir. L’actual situació econòmica és un clar entrebanc per a la posada en funcionament del nou servei a Vilafranca.

Més informació: