La I Pujada Vertical al Castell de Morella es farà el 6 de desembre

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 22 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

La I Pujada Vertical al Castell de Morella, si el temps ho permet, serà finalment el 6 de desembre, Dia de la Constitució. Aprofitant el pont i aquesta data festiva, l’organització ha cregut convenient ficar esta jornada per desenvolupar la prova. També ho ha fet tenint en compte altres actes de l’agenda. La cursa seguirà tenint la mateixa reglamentació i normes, així com l’horari que serà a les 12 del migdia amb eixida des de l’Hostal Nou i arribada a la punta del Castell, a la Plaça d’Armes. La cita estava prevista per al dissabte 16 de novembre, però la nevada enregistrada eixa jornada va obligar a suspendre la cursa.

Els que estaven apuntats per participar i vulguen continuar ho poden confirmar enviant un mail a cdp@morella.net. També s’obri una nova inscripció per tots aquells interessats que tinguen ganes de participar en l’esdeveniment esportiu. Sols cal ficar noms, cognoms, un mail i un telefon de contacte.

La I Pujada Vertical al Castell de Morella promet emocions fortes i està proposada des de Comunicacions dels Ports, amb motiu del 25è Aniversari de Els Ports Ràdio, 20 Anys del Setmanari ‘Notícies’ i 30 Anys de les emissions de Nord, amb la col·laboració de l’ajuntament de Morella. Una cita que es presenta com un dels actes més destacats de l’agenda esportiva de la tardor a la comarca.

Una cursa exigent, amb 2,1 kilòmetres d’ascensió vertical, una altitud acumulada de 244 metres i amb una mitjana de desnivell del 12,1% en tot el recorregut. La prova s’inicia a 837,5 metres, situant-se la línia de meta a 1062,5 metres d’altitud.

Més informació: